In België gaan steeds meer geluiden op om de Covid-19-vaccinatie te verplichten, maar dat kan wettelijk gezien niet (download de pdf)

In België laten steeds meer politici en politieke partijen hun voorkeur blijken voor de verplichting van de Covid-19-vaccinatie voor de hele bevolking. Daarom hebben wij de verklaringen en artikels die duidelijk stellen dat dit verboden is, in een documentje gegoten, dat makkelijk kan worden afgedrukt, om zo toch iets achter de hand te hebben.

Verder willen wij de lezers oproepen om dit gebed daterend van 2012 (hoe actueel vandaag!) te bidden (want we zitten hier in een geestelijke strijd):

O lieve Jezus,ik smeek U om de zielen van de elites, die over de wereld heersen, te verlichten. Toon hun het bewijs van Uw barmhartigheid. Help hen openhartig te worden en ware nederigheid te tonen, ter ere van Uw groot offer bij Uw kruisdood toen U stierf voor hun zonden. Help hen te onderscheiden wie hun ware Maker is, wie hun Schepper is, en vervul hen met de genaden om de waarheid in te zien. Verhinder alstublieft dat hun plannen, om miljoenen mensen te schaden door vaccinaties, tekort aan voedsel, gedwongen adopties van onschuldige kinderen en het uiteendrijven van families, zich voltrekken. Genees hen. Omhul hen met Uw licht en breng hen naar de schoot van Uw Hart om hen te behoeden voor de listen van de Boze. Amen.