Ook in New South Wales zullen enkel gevaccineerden nog toegelaten worden in kerken

De Australische deelstaat New South Wales heeft diens nieuwe “weg naar vrijheid” onthuld, waarbij vanaf halverwege oktober kerken opnieuw de diensten zullen hervatten, enkel voor gevaccineerde individuen, eens het doel van de 70% vaccinatiegraad behaald werd.

Het plan met als titel “vrijheden voor volledig gevaccineerde mensen” werd afgelopen week onthuld, en toont dat tegen halfweg oktober, wanneer verwacht wordt dat 70% van de bevolking dubbel gevaccineerd zal zijn, de gevaccineerden weer toegang zullen krijgen tot een aantal gebouwen, inclusief kerken. Een vaccinatiecertificatiesysteem zal op poten moeten worden gezet door die kerken (eventueel via een QR-code).

Het is nog niet duidelijk of het effectief geheel zal verboden zijn voor niet-gevaccineerden om de kerken te betreden en/of de H. Mis bij te wonen in de kerk.

Als het bij ons zo ver komt, betekent dit maar één ding: ondergronds gaan, naar de catacomben, de huiskerken, zoals in de tijd van de eerste Christenen, toen er nog geen kerkgebouwen bestonden. Laat ons bidden dat er priesters mogen zijn die moedig genoeg zullen zijn om niet mee te gaan in die dictatuur.

Priesters mogen niet bang zijn om hun parochie te ‘verliezen’, om op straat gezet te worden, of hun inkomen te verliezen. Zoek het Koninkrijk en zijn gerechtigheid, en de rest zal u erbij gegeven worden, zo zei de Heer! Er zal voor u gezorgd worden.

Bron: LifeSiteNews