Eventjes een pauze

Beste lezers,

De laatste tijden zijn psychisch wat zwaar geweest, door al dat dagelijks negatief nieuws en het vooruitzicht van wat nog gaat komen. Onze taak is vooral al het (negatieve) nieuws te doorpluizen en dan te kijken wat we gaan brengen op onze sites. Soms is het aanvoelen van wat wel of niet moet gepubliceerd worden niet gemakkelijk. Dat kan allemaal slopend zijn. Er is een zodanige stroom aan informatie, dat men op de duur door het bos de bomen niet meer ziet. Momenteel is nu Traditiones Custodes het heetst van de naald. Maar we vinden het zonde om daar zoveel woorden aan vuil te maken, terwijl er nog zoveel erger dingen gaan gebeuren. TC is het einde van de wereld niet, maar in bepaalde katholieke kringen lijkt dat wel zo.

Daarom gaan we even een korte pauze inlassen, om even meer met God bezig te zijn door o.a. meer gebed, geestelijke lezing, en Eucharistische aanbidding, en even geen “nieuws” meer te lezen en te publiceren, om alzo eventjes de ‘batterijen’ van onze geest op te laden.

Tot binnenkort. De wereld zal nog niet zijn vergaan.

Gods zegen,

De redactie