Abt van Grieks-Orthodox klooster ziet het “werk van de duivel” achter het coronavaccin

Terwijl de hiërarchie van de Russisch-Orthodoxe Kerk getrouw de regering in Moskou volgt bij het aanprijzen van het coronavaccin (net zoals de hiërarchie dat in ons land doet, bij monde van Mgr. Bonny; en voor heel de Kerk bij monde van Bergoglio), en de maatregelen om de Grote Reset ook in Rusland te bevorderen, steunt, komen er totaal andere geluiden uit de Grieks Orthodoxe Kerk. De Abt van het Athonite Karakallou Klooster (op de berg Athos); ziet duidelijk het werk van Satan in dit alles, en zegt dat we voor deze dagen werden gewaarschuwd door de Openbaring van St. Johannes, de Evangelist, en de Apostolische Vaders.

De Covid-pandemie was geen toeval, en de manier waarop de vaccins zo dictatoriaal worden opgelegd, toont dat er een meer sinister doel speelt, zo vertelt Archimandrite Philotheos, abt van het Grieks Orthodoxe Athonite Karakallou Klooster op de Berg Athos in Griekenland, in een nieuwe video.

“We voelen dat de komst van deze pandemie geen toeval was, en in feite, dat het gefabriceerd was. En dan kwam het vaccin, zogezegd ‘om de pandemie in te dijken’, maar we merken dat dit alles gestuurd wordt, het is artificieel, om te bereiken wat ze willen – hun ultieme doel. En we kunnen zien op de manier waarop ze nu het vaccin opleggen, dat de duistere machten hun ultieme doel hebben. We werden hier ook op voorbereid door de Openbaring van St. Johannes de Evangelist, en we werden gewaarschuwd door de Apostolische Vaders die spreken over de dagen van de Antichrist.”

Abt Philotheos

Dit ultieme doel en bedoeling is de toekomstige ‘verzegeling’ [door het merkteken].

“En ze bereiden zich nu voor dit alles voor. Dus we zien op welk een dictatoriale manier ze trachten het vaccin op te dringen! Met wat voor een brainwashing door de media en het internet! En we weten dat ze de verslaggevers, de kanalen en dat alles, betalen. Ze gooien de democratie overboord, de mensenrechten, ze gooien zoveel dingen overboord deze dagen. En hoe verzoenen ze zich met dit alles? Onder het mom van de pandemie die ze hebben geproduceerd uiteraard. Ze zeggen reeds dat het coronavirus nog sterker zal terugkeren in de herfst, zodat ze de rest van de mensen kunnen beïnvloeden [om het vaccin te nemen]! Maar dit alles verontrust ons, en zorgt dat wij, terecht uiteraard, op onze hoede zijn. En dat is waarom we het werk van de duivel achter dit alles zien.”

Abt Philotheos

Abt Philotheos hoopt dat God de mensen zal verlichten en dat vele Christenen en intelligente mensen die dit alles zien, dit zullen weerstaan en mogen voelen dat er iets achter dit alles gebeurt.

“Dat is waarom we zo gepijnigd en bezorgd zijn om deze situatie nu te zien, en we smeken om Gods genade en de Moeder Gods om haar volk te beschermen, Gods volk.”

Abt Philotheos

Deze Grieks-Orthodoxe abt is niet de enige die zich op deze manier uitlaat over de ‘coronapandemie’ en de vaccinatie. Verschillende anderen hebben gelijkaardige waarschuwingen geuit, zoals de Oudere Parthenios, abt van het Klooster van St. Paulus, en tal van anderen.

Bron: Orthochristian