EU neemt Matić-resolutie aan; abortus wordt ‘mensenrecht’

De Satan lijkt een overwinning te hebben geboekt: het Europees Parlement heeft gisteren de Matić-resolutie toch aangenomen en verklaart daarmee het afslachten van een onschuldig kind in de moederschoot tot “mensenrecht”.

Abortus, welke de grootmeester van de vrijmetselaarsloge ‘Groot-Oriënt’ van Frankrijk ooit nog de “hoeksteen van de samenleving” noemde, wordt nu door de EU een “essentiële gezondheidsdienst” en “mensenrecht” genoemd.

Tijdens een plenaire vergadering van het Europees Parlement, stemden 378 leden vóór; 255 tegen en 42 onthielden zich. Een persbericht die na de stemming door het Parlement werd vrijgegeven, verklaarde dat de “seksuele en reproductieve gezondheidsrechten een fundamentele pilaar zijn van de vrouwenrechten en gendergelijkheid, die niet kunnen afgezwakt of ingetrokken worden.”

Landen met sterk beperkende wetten rond abortus zoals Polen, schenden volgens de EU nu de “mensenrechten” van de vrouw. De resolutie vereist dat alle lidstaten nu universele toegang verlenen tot “veilige en legale abortus”, en “garanderen dat abortus op aanvraag legaal is in de vroege zwangerschap, en daarna indien de gezondheid van de zwangere persoon in gevaar is.”

Het rapport gaat zelfs nog verder dat het definiëren van abortus als mensenrecht, en noemt bezwaren tegenover abortus als de “ontkenning van zorg”, en “een vorm van gender-gebaseerd geweld.” Kan het nog hypocrieter? Een mensenleven redden (in de moederschoot) wordt “ontkenning van zorg” en “geweld” genoemd; en het gruwelijk afslachten van dat kindje “een mensenrecht” en een “essentiële gezondheidsdienst.”

Het sarcasme van Satan ten top!

Verder zullen de kinderen vanaf de kleuterklas moeten leren over ‘LHBTQ’ (Lesbianisme, homoseksualiteit, biseksualiteit, transgenderisme,…) en wordt nogmaals benadrukt hoe belangrijk “seksuele educatie” is om “seksueel geweld” te voorkomen [!]. Hoe vroeger ze alles weten over seks, hoe minder verkrachtingen, aanrandingen enz…?

Opnieuw het sarcasme van Satan ten top.

Dat de EU de hoer Babylon is uit de Apocalyps; kan blijken uit de symboliek die zij gebruiken: het tweede gebouw van het Europees Parlement werd gebouwd naar de toren van Babel – een promotieaffische voor de EU toonde zelfs de toren van Babel met een halo van satanische pentagrammen; en in Straatsburg én Brussel staat ‘de godin Europa op een stier’ afgebeeld bij de EU-gebouwen; die evengoed als een ‘hoer op een beest’ kan gezien worden.

Beeld van ‘Europa’ in Straatsburg.
Beeld van ‘Europa’ in Brussel.

Ook in de profetische boodschappen van het Boek der Waarheid staat dat de EU de hoer Babylon is.

Maar die hoer Babylon is geen al te goed einde beschoren, haar ondergang zal schielijk zijn.

Bron: LifeSiteNews