Uw steun

Geachte lezer van Restkerk,

Restkerk.net bericht sinds 2013, na de ‘verkiezing’ van Jorge Mario Bergoglio, over de wandel en handel in Kerk en Vaticaan. In 2015 wijzigden wij onze naam van Valseprofeet.com (de initiële blog) naar Restkerk.net en sinds vorig jaar heet onze site ‘Restkerk Nieuws’. Onze berichtgeving is al die tijd 100% gratis gebleven. Nooit hebben wij om geld gebedeld (in tegenstelling tot sites zoals bvb. LifeSiteNews die elke drie maanden een campagne lanceert om $200.000 bijeen te vergaren).

Intussen hebben wij in de afgelopen kleine 8 jaar ruim 1300 artikels en opiniestukken gepubliceerd, steeds de Waarheid en de Traditie van de Kerk verdedigend tegen de voortdurende aanvallen van de vijanden van de Kerk van binnenuit. Inmiddels hebben wij reeds ruim 6500 reacties mogen goedkeuren en publiceren, en hebben wij in totaal al meer dan 2 miljoen paginaweergaven. Reeds heel wat lezers hebben ons doen begrijpen dat ons werk ten zeerste wordt gewaardeerd.

Echter, in deze coronacrisistijd, is de financiële situatie gaandeweg ook wat nijpender geworden. U begrijpt dat een website onderhouden niet gratis is. Advertentie-inkomsten zijn extreem laag (omdat veel mensen ad-blocker ingeschakeld hebben; en omdat de vergoedingen zeer laag geworden zijn in vergelijking met de beginjaren). Wij ontvangen geen subsidies van kerkelijke overheden (zoals inkomsten van de collecte van ‘Mediazondag’), noch van de Staat. Wij zijn dus een geheel onafhankelijk nieuwsmedium. Hier leest u nieuws en opinie, dat u nergens anders leest. 

Graag zouden wij vragen: leest u graag Restkerk Nieuws, en zou u graag onze artikels blijven lezen? Overweeg dan om in deze vastenperiode – een periode waarin men een aalmoes geeft aan (bij voorkeur katholieke) goede doelen – ook ons even een steuntje te bieden.

Hoe steunen? Rechts bovenaan staat de donatieknop. U kunt een bedrag van €5 of een veelvoud daarvan doneren. Doneren kan via Paypal of Mastercard.

Alvast van harte bedankt. God zal het u lonen.

Het team van Restkerk.net