Opmerkelijk: ‘goede herder’ op pectoraalkruis van Bergoglio heeft een naar achter gedraaide linkervoet

Er is een opmerkelijk detail naar boven gekomen omtrent het bekende pectoraalkruis dat Bergoglio sinds jaar en dag draagt. De linkervoet van de ‘goede herder’ staat naar achter gedraaid. 

Het pectoraalkruis werd door de Italiaanse kunstenaar Antonio Vedele ontworpen. Vedele overleed in 1997, en Bergoglio droeg het sinds hij aartsbisschop van Buenos Aires werd.

Als men de benen van die zogenaamde ‘goede herder’ met gekruiste armen bekijkt, dan ziet men dat het linkerbeen niet klopt. De voet staat naar achter gedraaid. Er zijn echter heel wat demonische of mythische figuren die naar achter gedraaide voeten hebben.

De Tata Duende van de Maya’s is een soort trol (kleine demon) met een lelijk gezicht en naar achter gedraaide voeten.

Churel, een Aziatisch mythisch figuur die zich voordoet als een mooie vrouw, maar met achterwaarts gerichte voeten.

Curupira, een mythische demonische figuur uit de Braziliaanse folklore met achterwaarts gerichte voeten om jagers en reizigers te misleiden. Is heden ook een figuur in een animatiefilm. Volgens de folklore-legende jaagt Curupira op stropers en jagers die meer neerschieten dan ze nodig hebben in het regenwoud.

De Ciguapa, een zeer langharige vrouwelijke demon met achterwaarts gerichte voeten, uit de Dominicaanse folklore, die het vlees en de zielen van mannen “eet” in het regenwoud.

In het algemeen is er deze trend: de gedraaide benen of voeten zijn een instrument om slachtoffers te misleiden door verwarring en bedrog.

Tekenend!

Bron: Gloria News