Ziekmakende experimenten met lichaamsdelen van geaborteerde foetussen bevestigen net hun menselijkheid

Het is reeds vijf jaar geleden sinds David Daleiden en het Centrum voor Medische Vooruitgang het verhaal naar buiten brachten dat lichaamsdelen die gerecupereerd werden van geaborteerde baby’s gebruikt werden voor medisch onderzoek in een hedendaags foeticidaal Frankenstein-verhaal.

Het werd bekend dat aborteurs chirurgische procedures aanpasten om te verzekeren dat bepaalde lichaamsdelen niet werden vernietigd, zodat ze nog bruikbaar zouden zijn voor onderzoekers. De lichaamsdelen werden via het postorderbedrijf FedEx met spoed naar StemExpress (een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in de commercie van menselijk weefsel) getransporteerd, om ze vers te houden. Hoe langer, hoe meer gruwelijke details naar buiten kwamen.

David Daleiden en de heroïsche undercoverjournalisten die jaren spendeerden in het blootleggen van deze verborgen brutaliteiten, liggen nog altijd in de clinch met de abortusindustrie, die rechtszaken heeft aangespannen tegen hen. Maar keer op keer komen nieuwe bewijzen naar boven.

Chemisch expert Dr. Stacy Trasancos gaf lanceerde onlangs een onderzoek naar de laboratoriumpraktijken van de Universiteit van Pitssburgh, waar lichaamsdelen van geaborteerde baby’s uit het tweede trimester van de zwangerschap, gebruikt worden voor experimenten.

Volgens Trasancos, omvatten de experimenten het enten van de hoofdhuid van geaborteerde baby’s op muizen, om “vermenselijkte muizen” te creëren. Eens dit gelukt was, werd de impact van de fusie van babyhaar op de immuniteit van de muizen die dan onderworpen werden aan allerlei ziekten, door de onderzoekers achterhaald. Foto’s tonen kleine plukjes babyhaar die groeien op de zijde van muizen, waar de wetenschappers de stukken huid hebben ingeplant, na ze te hebben afgesneden van de schedels van kinderen die in hun moederschoot werden vermoord.

Dit soort (totaal nutteloze!) experimenten zijn gewoonweg te gruwelijk voor woorden! U kunt de (vrij schokkende) foto’s hier bekijken.

Volgens Dr. Transancos gebruikte de studie een aantal geaborteerde baby’s tussen 18 en 20 weken oud, om – gesteund door het Nationaal Instituut voor Allergieën en Infectieziekten – de “volle dikte van menselijke huid” te onderzoeken op de “vermenselijkte” muizen en ratten:

Menselijke huid van volledige dikte van foetussen werd op knaagdieren geënt terwijl tegelijkertijd de lymfoïde weefsels van dezelfde foetus en hematopoëtische stamcellen uit de lever werden geënt, zodat de knaagdiermodellen werden gehumaniseerd met organen en huid van hetzelfde kind. De menselijke huid werd van de hoofdhuid en de achterkant van de foetussen gehaald, zodat transplantaten met en zonder haar konden worden vergeleken in het knaagdiermodel. Overtollig vetweefsel dat aan de onderhuidse laag van de huid was gehecht, werd weggesneden en vervolgens werd de foetale huid over de ribbenkast van het knaagdier getransplanteerd, waar zijn eigen huid was verwijderd. Menselijk haar was zichtbaar na 12 weken, maar alleen in de transplantaten die van de foetale hoofdhuid waren genomen. In de hoofdhuidtransplantaten is groeiend fijn lang en donker mensenhaar te zien, omringd door de korte witte haren van de muis. De afbeeldingen laten letterlijk een stukje babyhaar zien dat op de rug van een muis groeit.

En het is niet enkel de Universiteit van Pitssburgh natuurlijk. De Universiteit van Californië-San Francisco gebruikte de lichamen van 249 kinderen van het tweede semester van de zwangerschap en verwijderde de lever voor diverse tests. De Universiteit van Yale gebruikte het beenmerg, de lever en de milt voor diverse immuuntesten. Aan de UCSF werden ook darmen van foetussen ingebracht in ratten. En ga zo maar verder. Het is natuurlijk duidelijk waarom de abortusindustrie zo’n miljardenbusiness is, en dit kost wat kost moet blijven doorgaan.

Kinderen in de moederschoot zijn blijkbaar niet menselijk genoeg om ze te laten beschermen door de wet, maar ze zijn wel menselijk genoeg om hun lichamen te laten ontleden voor medisch onderzoek. Diegenen onder ons die begrijpen dat deze kinderen (gruwelijk en zeer pijnlijk) vermoord worden en dat hun zachte babyhaar nu groeit op ratten – kunnen toch niet anders dan ziek worden hierdoor, dan wenen van verdriet en ontzetting.

De misdaden die worden gepleegd tegen deze kleine mensen bevestigen net hun menselijkheid, omdat – indien ze niet menselijk waren, ze niet bruikbaar zouden zijn voor menselijk onderzoek. Deze experimenten bevestigen hun menselijkheid, en dat de samenleving haar menselijkheid verliest.

Dokter Joseph Mengele was ook iemand die nutteloze gruwelijke experimenten deed op mensen, gewoon om zijn sadistische verlangens te bevredigen. Want zijn onderzoeksresultaten waren gewoonweg onbruikbaar, vanwege de nutteloosheid van zijn experimenten. Na 1945 verkaste die man naar Argentinië waar hij aborteur werd…

Amerika heeft een lange geschiedenis van het uitvoeren van Eugenetische en andere experimenten, tot zelfs het beschermen en opnemen van Nazi’s en het goedkeuren van de gruwelijke experimenten op mensen tijdens WOII. Toen, na de capitulatie van Japan, de ‘gruweldokters’ van Unit 731 – een kamp in bezet China waar men de meest gruwelijke experimenten deed op mensen die men willekeurig van straat plukte, om wapens voor biologische oorlogsvoering te ontwikkelen – krijgsgevangen waren, zeiden de Amerikanen dat ze hun onderzoeksresultaten aan hen moesten overmaken, en dat zij hen dan niet gingen vervolgen. En zo gebeurde het…

Hoe lang nog deze onuitsprekelijke gruwelen, Heer, hoe lang nog….???

Bron: LifeSiteNews