Argentinië – het thuisland van Bergoglio – legaliseert abortus

Na een fel debat dat duurde tot diep in de nacht van woensdag, stemde de Argentijnse Senaat om 4 uur in de morgen van 30 december – twee dagen na het feest van de Onschuldige Kinderen – om abortus te legaliseren doorheen de eerste 14 weken van de zwangerschap. Duizenden pro-life-activisten weenden van verdriet en teneergeslagenheid, terwijl een enorme menigte pro-abortus-activisten (feministen) met hun groene bandana’s weenden, elkaar omhelsden en het uitschreeuwden van vreugde.

Toen het resultaat van de stemming bekend raakte, 38-29 met één onthouding, gingen de abortusvoorstanders door het dak van vreugde. Ze kunnen nu eindelijk hun kinderen in hun schoot legaal vermoorden! Er stegen groene rookwolken op boven de menigte en de feestvreugde was volkomen.

Het Congres keurde de wet eerder deze maand reeds goed, de negende keer dat abortusactivisten trachtten om abortus te legaliseren in Argentinië. Twee jaar geleden haalden de pro-lifers nog een overwinning op de abortusactivisten, doordat de voorgestelde abortuswet na veel protest en gebed toen niet werd goedgekeurd. Nu lijkt de Satan te zegevieren.

Hoor de overwinningskreten van de Hel:

 

Gru-we-lijk.

En Bergoglio? Die zweeg en zwijgt…

De Argentijnse filosoof Rubén Peretó Rivas schreef op AldoMariaValli.com dat de misdaad van het goedkeuren van abortus gepleegd werd door de partij die de volle steun heeft van Bergoglio, terwijl de centrumpartij dewelke Bergoglio constant in het belachelijke trekt, en waarvoor hij diepe afkeer heeft, tegen de wet stemde.

Peretó noemt abortus in Argentinië “het werk van Bergoglio’s vrienden.” President Alberto Fernández, die Bergoglio in januari 2020 samen met diens maîtresse met een brede glimlach ontving in een privé-audiëntie in het Vaticaan en aan wie Mgr. Sorondo persoonlijk de H. Communie gaf, lobbyde persoonlijk voor deze wet.

Bron: LifeSiteNews; Gloria News