Film over Garabandal in première

In Nederland en België is op Pinksteren een nieuwe film over de verschijningen van O.L.Vrouw van Garabandal in première gegaan. “Garabandal, alleen God weet het” is de eerste film die het waargebeurde verhaal van de verschijningen van de Maagd Maria in San Sebastián de Garabandal (Spanje) naar de bioscoop heeft gebracht.

In Garabandal vertrouwt de Maagd de zieners twee berichten toe en de profetie van een reeks gebeurtenissen – Waarschuwing, Wonder en Straf – bestemd voor de bekering van de mensheid en om haar voor te bereiden op de overwinning van het Onbevlekt Hart van Maria. Voor de kerk is de zaak nog niet afgesloten, laat staan veroordeeld.

Mensen zo geliefd als pater Pio, moeder Teresa van Calcutta, pausen Johannes Paulus II en Paulus VI, Sint-Jozefmaria Escrivá de Balaguer, zalige moeder Esperanza de Collevalenza, eerbiedwaardige Marta Robin, en vele anderen geloofden in de bovennatuurlijke aard van de gebeurtenissen van Garabandal.

U kunt de film gratis bekijken op de officiële website. De Nederlandse DVD is te koop voor €10.

Garabandalthemovie.com/nl/kijk-de-film