Kardinaal Sarah had ontmoeting met Benedictus XVI en zegt dat er tussen hen “geen misverstanden” zijn

Op vrijdagavond 17 januari had Kardinaal Sarah nog een ontmoeting met Paus Benedictus XVI naar aanleiding van de controverse rond hun gezamenlijk boek over de crisis in de Kerk en het celibaat. Uit de  gesprekken die ze toen gehad hebben blijkt dat er geen “misverstanden” zijn tussen hen beiden. Dat wijst er nogmaals op dat Mgr. Gänswein gelogen heeft.

In drie tweets verklaarde Kardinaal Sarah zich nader:

“Vanwege de onophoudelijke argumenten, neezeggers en bedrieglijke controverses die niet opgehouden zijn sinds het begin van de week betreffende het boek “Vanuit de diepten van ons hart”, had ik deze avond een ontmoeting met Paus Emeristus Benedictus XVI.”

Vervolgens schreef hij:

“Met Paus Emeritus Benedictus XVI, waren we in staat om te getuigen/verzekeren dat er niet één misverstand is tussen ons. Ik ging zeer gelukkig weg, vol vrede en moed, van deze prachtige ontmoeting.”

En tot slot:

“Ik vraag/roep jullie op om ‘Vanuit de diepten van ons hart’ te lezen en erover te mediteren. Ik dank van harte mijn redacteur, Nichola Diat, alsook mijn uitgever Fayard, voor de strengheid/striktheid, de integriteit, de ernst en de professionaliteit die ze getoond hebben. Veel leesplezier aan jullie allen!”

Bron: LifeSiteNews