De haat tegen God, die rond Kerstmis weer tentoongespreid werd, was niet te meten

“Een Kerst gekenmerkt door heiligschennissen, met Bergoglio als de belangrijkste heiligschenner” zo noemde de Italiaanse journalist Antonio Socci het. En dat was het inderdaad. Over heel de wereld waren er weer schokkende heiligschennissen en onteringen van zowel Jezus Christus als de Heilige Maagd Maria. Het toont de razernij van Satan tegen hen, welke zich in het bijzonder manifesteert rond heilige feestdagen. 

Eerst en vooral had je de godslasterlijke ‘wake’ in de universiteit van Bologna begin december, waar de H. Maagd Maria afgebeeld werd met condooms rondom haar, en de titel: “De onbevlekte contraceptie.” De Italiaanse krant Il Giornale sprak van een “collectieve schok.”

Vervolgens was er halverwege december de poster die in Rome werd tentoongesteld nabij het Museum voor Moderne Kunst, waar Jezus als een pedofiel wordt afgebeeld, met de blasfemische titel: “Ecce Homo erectus”. De poster verscheen eerder al in 2017, samen met een andere godslasterlijke afbeelding van de H. Maagd, aan een treinstation in Rome, waarna de “kunstenaar” werd gearresteerd een een boete van 5000 euro onder ogen zag, wegens godslastering. Dan kwam de blasfemische Netflix-‘kerstspecial’ over Jezus: “De eerste bekoring van Jezus”, waarin Jezus wordt voorgesteld als een homoseksueel, en de H. Maagd als een overspelige vrouw. Dat leidde ertoe dat er een petitie werd aangemaakt op Change.org, om van Netflix te eisen dat ze de film uit hun aanbod halen, omdat de film zwaar beledigend is voor Christenen. De petitie werd tot op heden ruim 2,3 miljoen keer ondertekend.

In Vlaanderen werden op verschillende locaties publieke kerststallen gevandaliseerd, waaronder in Ieper en Marke. In Ieper werd het kindje Jezus in stukken getrokken en met ketchup besmeurd; in Marke werd het kindje Jezus met een strop opgehangen aan een brug.

En dan waren er nog de uitspraken en daden van Bergoglio, om zijn politieke boodschap naar buiten te brengen. Daaronder waren zijn uitspraken over God die zich tot een ‘halfbloed’ maakte, wat volgens Dr. Roberto de Mattei neerkomt op “de ketterij van Eutyches.” Verder was er ook het “migrantenkruisbeeld”, met een gekruisigde reddingsvest, welke Bergoglio eind vorige maand in het bijzijn van Moslimmigranten aan het publiek openbaarde.

En het is nog niet gedaan. Tijdens het Vaticaanse Kerstconcert, ten voordele van o.a. Scholas Occurentes (dat de modernistische en globalistische agenda nastreeft), werd door een sjamaan een soort “catechese” gegeven rond Pachamama. De aanwezigen moesten hun armen op de borst kruisen om aldus de sterke vibratie van “het hart van moeder aarde” te voelen. De Zuid-Amerikaanse ‘inheemse’ vrouw sprak over de “geest” die ons toelaat de “boodschap van moeder aarde” te horen, en dat voor hen “moeder aarde, Hicha Guaia, alles is,” omdat ze hen “voedsel, heilig water, medicinale planten” geeft, en daarom ontvangt zij offers zoals “de placenta, en het eerste haar van de man die wordt afgesneden.”

De haat en de afschuw tegen Christus en zijn Heilige Moeder was niet te meten.

Laten wij eerherstel brengen en hen troosten, door o.a. de eerste vrijdag en zaterdag naar de H. Mis te gaan, om eerherstel te brengen aan respectievelijk het H. Hart van Jezus en het Onbevlekt Hart van Maria.