RESTKERK TV: De heidense ceremonie in het Vaticaan (UPDATE 9/10)

In deze video worden de belangrijkste momenten en beelden van de heidense ceremonie van 4 oktober in het Vaticaan getoond, met duiding. Zie hieronder:

Opvallend was ook dat tijdens de Misviering in de Sint-Pietersbasiliek (voor de wijding van vier bisschoppen, voorgegaan door Bergoglio) die na deze ceremonie plaatsvond, er stukken van het plafond van de basiliek naar beneden kwamen, zo meldde de Italiaanse krant Corriere della Sera. Men moest de rechterzijbeuk afsluiten en evacueren.

 

Update 9/10: De zogenaamde ‘fallus’ of penis in erectie, van dat kleine beeldje, bleek dat toch niet te zijn (het bleek toch een arm) – dit dankzij een alerte lezer die ons een foto vanuit een andere hoek voorzag, waarvoor dank. Dit werd dan ook aangepast in de video. Kennelijk waren veel meer katholieke nieuwsredacteurs hierover verward. Maar fallus of geen fallus, het bleef een afgodsbeeld waar – samen met de andere afgodsbeelden – de deelnemers aan de ceremonie voor hebben neergebogen.