christenvervolging

Brits tribunaal veroordeelt dokter: “Geloof in Genesis 1:27 onverenigbaar met menselijke waardigheid, heeft geen plaats in Britse samenleving”


Een Britse dokter waarschuwde dat er een gevaarlijke precedent geschapen is nadat een tribunuaal oordeelde dat hij rechtmatig zijn ontslag kreeg wegens zijn weigering om transgendervoornaamwoorden te gebruiken. Zijn Christelijke waarden ‘botsen’ volgens dat tribunaal met die van de Britse samenleving.

Dr. David Mackereth werd ontslagen van zijn job aan het Departement voor Werk en Pensioenen nadat hij zijn manager vertelde dat hij, in een hypothetisch scenario, “nooit een 1,80 meter grote bebaarde man ‘mevrouw’ zou noemen.” Hij kreeg vervolgens zijn ontslag. De zaak werd vóór het Bediendentribunaal van Birmingham gebracht, die zei dat het overheidsdepartement elk recht had om Mackereth te ontslaan, en dat de Bijbelse overtuigingen van de dokter geen plaats hebben in de Britse samenleving.

“Geloof in Genesis 1:27, gebrek aan geloof in transgenderisme en het gewetensvol bezwaar tegen transgenderisme is in ons oordeel onverenigbaar met menselijke waardigheid en in conflict met de fundamentele rechten van anderen.”

Mackereth, die in beroep wil gaan, zegt dat dit oordeel diepgaande en verontrustende gevolgen heeft voor de vrijheid van meningsuiting en geweten in het Verenigd Koninkrijk.

RT

Categorieën:christenvervolging

Getagd als:

3 antwoorden »

 1. MAAR ISLAM, DAT EEN PEDOFIEL EN MASSAMOORDENAAR EN GEWELD PROPAGEERT PAST WEL IN DE UK SAMENLEVING? EN JAARLIJKS 200.000 UK KIDS VERMOORDEN (ABORTUS) OOK?

  RECHTBANKEN, NET ZOALS BIJNA DE HELE MAATSCHAPPIJ TEGENWOORDIG, ZIJN BIJNA 100% GEDIABOLISEERD. GEK GEWORDEN DUS. KUNNEN NIET MEER NORMAAL NADENKEN.

  VERDEDIG GEZIN, WELVAART, NL EN DE WERELD EN RED ZIELEN, BID DAGELIJKS DE MACHTIGE ROZENKRANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN DRAAG HET BRUINS SCAPULIER!!!!!!!!

  OH, DAS WAAR OOK. DAAR HEBBEN RKCn HELEMAAL GEEN ZIN IN. DE WERELD EN IHB DE RKCn ZULLEN DE BEKER VAN GODS TOORN TOT OP DE BODEM LEEG MOETEN DRINKEN. ZET U MAAR SCHRAP!

 2. |
  dat uh … *(multi)-CHRISTENDOM, versie 2.0*, wat op veel plekken al in het geheim wordt be`oefend, dat is reeds bepalend voor de uitspraken van zulke tribunalen — het is ook tevens ’n verkapte vorm van communisme — uiteraard niet het proletarisch communisme, maar het veel gevaarlijker : intellectualistisch communisme …
  |
  [zie ter educatie > https://grrrgraphics.com/cartoons/

 3. De Illuminati/ satanisten staan aan het hoofd van de wereld. Denk maar aan de Rothschields, de Bush familie, Rockefellers, de Clintons, etc. Zij oefenen macht uit over regeringen, media,filmindustrie, entertainment, kortom : mind control. Lees maar eens over de Chazaren, een gewelddadig volk uit de Kaukasus die het Joodse geloof hebben aangenomen,maar dus niet Joods zijn zoals de afstammelingen van Juda. Zij hebben de revoluties veroorzaakt : de Franse in 1789, de Russische i 1917, WO 1 en WO2, de revoluties in het Midden Oosten, met daarvan het gevolg de vele vluchtelingen. Merkel heeft dat dus niet uit menslievendheid gedaan, maar in opdracht van ! om het Kalergiplan te helpen . Zij kreeg dus ook de Kalergiprijs. Het Christendom is een sta in de weg voor hen,en moslims kunnen ze gebruiken als katalysator om chaos te creëren . Vandaar dat de islam wordt gedoogd. Vandaar ook alle aandacht voor de aanslag op een moskee in Nieuw Zeeland en nauwelijks aandacht voor de veel grotere aanslag op een kerk in Sri Lanka. Om iets meer te begrijpen hoe het in elkaar zit zou ik aanraden om de protocollen van Zion te lezen en het Couwenhove Kalergiplan. Daar lees je o.a hoe we op weg zijn naar een nieuwe wereldregering o.l.v de VN ,de EU. Vandaar dat Bergoglio ook zegt dat we de EU en de UN moeten gehoorzamen. En vandaar dat hij het accent legt op armoedebestrijding ipv zielen redden. De Rozenkrans is een sterk wapen, bid mensen bid ook als je er geen zin in hebt, en neem een vaste tijd ervoor bv na het opstaan of voor het naar bed gaan. Bv the way : kijk ook eens bij Cultuur onder vuur van Civitas Christiana. Zij doen veel om o.a islamisering op school tegen te gaan, om mensen wakker te schudden dat het CO2 verhaal niet klopt enz.