We staan op de rand…

ATLANTIC OCEAN (Dec. 10, 2013) Ships from the George H.W. Bush Carrier Strike Group simulate a strait transit. The strike group is conducting a pre-deployment evaluation. (U.S. Navy Photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Justin Wolpert/Released) 131210-N-VC599-169 Join the conversation http://www.navy.mil/viewGallery.asp http://www.facebook.com/USNavy http://www.twitter.com/USNavy http://navylive.dodlive.mil http://pinterest.com https://plus.google.com

“De oorlog in het Midden-Oosten zal andere naties erbij betrekken. De andere landen, van het Westen, zullen een reactie uitlokken van Rusland en China. Dat alles zal eindigen in een wereldoorlog”(Jezus Christus op 18 maart 2011).

Het is vandaag 11 april en we staan op de rand van een derde Wereldoorlog. Reeds in 2013 was er de rode lijn waarvan Obama toen zei dat die overschreden was (een zogezegde gasaanval door het Syrische leger) en hij dreigde met militair ingrijpen. Rusland, die toen reeds aanwezig was in Syrië, zei dat ze alles gingen neerschieten (raketten en vliegtuigen) dat betrokken zou zijn in een aanval. Obama heeft zich toen teruggetrokken. Nu, vijf jaar later, is er opnieuw zo’n gasaanval, net op het moment dat het Syrische leger op het punt staat om de stad Douma te veroveren op de rebellen, vlak buiten Damascus. De gasaanval is duidelijk een “false flag aanval” uitgevoerd door de rebellen om het Westen ertoe aan te zetten hun verlangen in te willigen: de regering van Assad omver werpen en wie weet zelfs Assad vermoorden, net zoals ze met Kadhaffi gedaan hebben in Libië. Dat land is nu wat ze noemen een “failed state”.  Trump, die ten tijde van de regering Obama fel tegen een militair ingrijpen was in Syrië, en dit ook liet blijken tijdens zijn kiescampagne, noemt Assad nu “een beest”, beschuldigde Poetin van medeplichtigheid en zwoer om militair in te grijpen. Verwacht wordt dat hij vandaag een beslissing zal nemen. En waarop baseert Trump zich? Op de berichtgeving van de zogenaamde “White Helmets”, die collaboreren met de rebellen in Syrië. Rusland liet al verstaan dat ze iedere raket die binnenkomt zullen neerhalen en daarna ook de lanceerplatformen zullen vernietigen. Als DIT gebeurt, dan is WOIII begonnen…

Dit is wat Trump tweette:

Vervolgens zei hij dat indien Obama in 2013 had ingegrepen, het “beest” Assad geschiedenis was geweest:

Echter, in 2013 had Trump Obama opgeroepen om NIET in te grijpen:

Paul Joseph Watson maakte een video waarin hij alle feiten mooi samenvat:

In Rusland zijn ze zich al aan het voorbereiden op een wereldoorlog. De Russische staatstelevisie gaf gisteren instructies aan de bevolking wat ze moeten meenemen als ze naar een nucleaire bunker moeten vluchten.

Maram Susli, een Syrische jonge vrouw en activiste die beter bekend is als ‘Partisangirl’, en die alle leugens doorprikt die over Syrië worden verspreid, tweette:

Inderdaad, Donald Trump waarschuwde toen in een interview in oktober 2016 dat Hillary Clintons beleid als president om het Syrische conflict aan te pakken, zou leiden tot Wereldoorlog 3. Zij zou de VS in een gewapend conflict meesleuren tegen Rusland, Syrië en Iran. “Wat we zouden moeten doen is focussen op ISIS. We zouden ons niet moeten focussen op Syrië.” Trump heeft op dit gebied zijn kar 180° gedraaid… Helaas.

Maram Susli tweette ook nog dit:

Met de anti-Russische hetze van de afgelopen weken, en nu dit incident, dreigt de situatie uit de hand te lopen. We zitten in een kritieke fase. Het staat voor de deur.

Maar uiteindelijk gebeurt er niets wat niet werd voorzegd. In 1968 kreeg in Valdres, Noorwegen een oude vrouw een visioen van God over de eindtijd. De evangelist Emmanuel Minos noteerde het, en maakte het jaren later bekend. Zij zag het moreel verval van de maatschappij en een grote geloofsafval in haar land en in heel Europa. Vlak voor het begin van de derde Wereldoorlog zag ze Europa overspoeld worden met migranten, dan zal Jezus komen (zoals door vele zieners voorzegd: de Waarschuwing) en dan breekt de Derde Wereldoorlog uit, die volgens haar een korte oorlog zal zijn. 

 


Profetieën uit het Boek der Waarheid:

“Mijn lief kind, Ik moet in opdracht van Mijn Zoon, Jezus Christus, onthullen dat de oorlogen, die zich in het Midden-Oosten zullen ontvouwen, de grote strijd zullen inluiden want er zal een nieuwe, bittere wereldoorlog uitgeroepen worden. De vaart van deze oorlogen zal escaleren, en nauwelijks zullen vier delen van de wereld erin verwikkeld geraakt zijn, of de grote oorlog zal aangekondigd worden. Jammer genoeg zullen er nucleaire wapens gebruikt worden, en velen zullen lijden. Het zal een angstaanjagende oorlog zijn, maar deze zal niet lang duren.” (De H. Maagd, 6 september 2013).

“De Antichrist is zijn vredesplan – dat hij wil invoeren kort nadat de oorlogen in het Midden-Oosten wijdverspreid geworden zijn en wanneer het leed en verschrikkelijke angst ertoe leiden dat er geen teken van hoop meer is – reeds aan het voorbereiden. Hij zal dan plotseling tevoorschijn komen en zichzelf bekend maken aan de wereld als een man van vrede, een helder juweel dat zal schitteren te midden van de duisternis. Als hij opduikt, zal hij gezien worden als één van de meest charismatische politieke leiders aller tijden.” (het Boek der Waarheid; Jezus Christus op 1 juni 2012)

“Oorlogen zullen wortel schieten en zich ontrollen als stormen in de woestijn waarbij ze in een stroomversnelling zullen raken en al diegenen, die het gevoel hebben dat hun vrede gegarandeerd is, als een dief in de nacht zullen treffen. Er zullen zoveel landen bij betrokken zijn dat het iedereen zal overrompelen. Al vlug zal de Antichrist zich, te midden van het bloedvergieten, bekend maken. Verwarring, angst en het verlies van oogsten zullen het probleem verergeren. Niet lang daarna zal het derde zegel geopenbaard worden, wanneer de mens zal vechten om voedsel omdat hongersnoden de mensheid omklemmen. Verstoken van voedsel, uitgehongerd van geest en verstoken van hulp zal de mensheid naar alles en iedereen grijpen wat respijt biedt. De weg zal bereid zijn voor de komst en het zich aan de wereld bekendmaken van de Antichrist. Tegen die tijd zal de mensheid door de man van vrede, die zoveel hoop biedt, zodanig opgelucht zijn dat zij zijn gewillige slaven worden. Zij zullen zich laten inpalmen door zijn uitvoerig plan om de wereld te herstructureren en alle naties samen te brengen. Er zal hun gezegd worden dat het plan voor het welzijn van allen zal zijn en om de wereld te bevrijden van terrorisme. De vijanden, tegen wie hij zegt te strijden en over wie hij controle uitoefent, zijn onschuldige slachtoffers die door hem gebruikt worden in de misleiding die hij de wereld zal voorhouden. Wanneer de vrede – of dat wat op een wapenstilstand lijkt – hersteld is, zal de volgende fase komen: de eenmaking van alle naties, alle religies, alle landen. Dat is het moment waarop het verbond tussen de Valse Profeet en de Antichrist duidelijk zal worden.” (Jezus Christus, 16 maart 2013)

“Door de oorlog en het geldgebrek zal veel van de oogst verloren gaan en dit zal leiden tot de opening van het derde zegel, wat hongersnood betekent. Dat is de reden waarom Ik nu al Gods kinderen aanspoor om te proberen een voorraad gedroogd en onbederfelijk voedsel op te slaan om jullie familie te voeden. Het is belangrijk om zo mogelijk jullie eigen oogst te telen.” (Jezus Christus, 16 mei 2012)