Hoe Bergoglio wordt verafgood

clarke2

De Ierse zangeres Emily Clarke maakte naar aanleiding van het bezoek van Bergoglio aan Ierland in 2018 een lied over hem: ‘Papa Francis’. Daarin zingt ze dat “de Heer ons een schat heeft gezonden om ons veilig naar Huis te brengen: paus Franciscus.”

Bergoglio is volgens haar “door God daarboven gekozen, een leider voor onze tijd” en “hij brengt ons naar Zijn kostbare Zoon.”

In de clip worden o.a. beelden getoond van de voetwassing van Moslims door Bergoglio; en verschillende keren neemt de vrouw een houding aan alsof ze Bergoglio aanbidt. Op een gegeven moment staat ze zelfs naast het Tabernakel Bergoglio’s naam te verheerlijken.

clarke


Uit de boodschappen van het Boek der Waarheid:

Gebed om kracht om mijn geloof te verdedigen tegen de Valse Profeet

Lieve Jezus, geef mij de kracht om mij op Uw Leer te richten en om te allen tijde Uw heilig Woord te verkondigen. Sta nooit toe dat ik in de verleiding kom om de Valse Profeet, die zal proberen om zich als U voor te doen, te verafgoden. Houd mijn liefde voor U sterk. Schenk mij de genade van het onderscheidingsvermogen opdat ik de waarheid, vervat in de Heilige Schrift, nooit zal ontkennen ongeacht hoeveel leugens mij voorgeschoteld worden om mij aan te zetten Uw waarachtig Woord de rug toe te keren.

Amen.

(Jezus Christus, 12 april 2012)

 

Zijn leugens zullen een naïeve groep van katholieke volgelingen betoveren. Hij zal een wonderlijke en liefdevolle uiterlijke uitstraling vertonen en al Mijn kinderen in de Katholieke Kerk zullen verward zijn. Eén teken waarop gelet moet worden, zal zijn trots en arrogantie zijn, verborgen achter een bedrieglijke uiterlijke nederigheid. Mijn kinderen zullen zo voor de gek gehouden worden waardoor ze zullen denken dat hij een uitzonderlijke en zuivere ziel is. Hij zal behandeld worden als een levende heilige. Niet één woord uit zijn mond zal in twijfel getrokken worden. Het zal ook lijken dat hij bovennatuurlijke gaven heeft en de mensen zullen ogenblikkelijk geloven dat hij wonderen kan verrichten. Iedereen die zich tegen hem verzet zal bekritiseerd worden en beschouwd als een ketter. (Jezus Christus, 21 januari 2012)