bekeringsverhalen

Jezus verschijnt aan Moslimvluchtelingen in een rubberbootje in de Egeïsche zee

refugeesboat

9 juni 2016 – Griekenland. Toen de wind en de golven een bootje gevuld met vluchtelingen uit het Midden-Oosten dreigde te doen zinken, verscheen Jezus aan hen en redde hun leven door de zee te kalmeren.

Het waarlijk indrukwekkend verhaal komt van Erick Schenkel, uitvoerend directeur van het ‘Jezus Film Project’.

Schenkel vertelt: “Een groep vluchtelingen uit het Midden-Oosten werden in verschillende bootjes geduwd. Ze probeerden de oversteek te maken over de Egeïsche zee, naar Griekenland. De zee was zeer ruw en gevaarlijk en enkele van de bootjes kapseisden. De vluchtelingen waren bang, maar de mensen in de boot riepen uit naar God. Plots verscheen een hemelse lichtende figuur in de boot. De hele boot wist dat het Jezus was.”

Dan gebeurde er iets miraculeus: Jezus kalmeerde de storm! “Van dan af aan werd de zee kalm en vredig, en ze landden veilig op de kust,” aldus Schenkel.

In het Bijbelse relaas (Marc. 4, 35-41) bestrafte Jezus de wind en de golven en het werd volledig stil. Ze vroegen zich af wie deze man was, daar zelfs de wind en de golven Hem gehoorzamen. De vluchtelingen op hun beurt waren zo overtuigd dat de hemelse figuur werkelijk God was, dat ze allemaal volgelingen van Jezus wilden worden.

Vele weken later ontmoetten de vluchtelingen elkaar in een evangelisatiegroep, en ze deelden het opmerkelijke verhaal met hun Bijbel-leraar, een vroegere jihadist die nu een Christen is.

Bron: Godreports

Categorieën:bekeringsverhalen

1. L.S.,

Zou graag de juiste datum vermeld zien,wanneer dit is gebeurd.

Niet dat ik niet geloof in dit verhaal, maar dit fenomeen moet toch ook bij de weerstations bekend zijn.

daarbij is het ook verwarend de datum van 9 juni 2016, hebben jullie toen dit bericht binnen gekregen?

Ik zou het ook geloofwaardiger vinden wanneer de bron van het bericht vermeld wordt.

In ieder geval veel dank voor de mails van de RESTKERK.

H.M.van der Vorst-Tolsma

Verzonden vanuit Outlook

________________________________

• De oorspronkelijke bron is http://www.jesusfilm.org/content/jf/us/development/updates/160609.html; de datum is de datum waarop het artikel werd geschreven, de gebeurtenis zal van eerder geweest zijn. Het is de bijbelleraar (een bekeerde jihadi) die het verhaal van de vluchtelingen verteld heeft. We vonden het de moeite waard om even op Restkerk te melden, maar specifieke gegevens over dag, uur en plaats zijn altijd moeilijk na te gaan.
      Mvg

2. Zeer dat is de tweede maal dat ik zo’n artikel lees prachtig gewoon geen woorden voor jezus is nog altijd dezelfde . Shalom