Jezus verschijnt aan Moslimvluchtelingen in een rubberbootje in de Egeïsche zee

refugeesboat

9 juni 2016 – Griekenland. Toen de wind en de golven een bootje gevuld met vluchtelingen uit het Midden-Oosten dreigde te doen zinken, verscheen Jezus aan hen en redde hun leven door de zee te kalmeren.

Het waarlijk indrukwekkend verhaal komt van Erick Schenkel, uitvoerend directeur van het ‘Jezus Film Project’.

Schenkel vertelt: “Een groep vluchtelingen uit het Midden-Oosten werden in verschillende bootjes geduwd. Ze probeerden de oversteek te maken over de Egeïsche zee, naar Griekenland. De zee was zeer ruw en gevaarlijk en enkele van de bootjes kapseisden. De vluchtelingen waren bang, maar de mensen in de boot riepen uit naar God. Plots verscheen een hemelse lichtende figuur in de boot. De hele boot wist dat het Jezus was.”

Dan gebeurde er iets miraculeus: Jezus kalmeerde de storm! “Van dan af aan werd de zee kalm en vredig, en ze landden veilig op de kust,” aldus Schenkel.

In het Bijbelse relaas (Marc. 4, 35-41) bestrafte Jezus de wind en de golven en het werd volledig stil. Ze vroegen zich af wie deze man was, daar zelfs de wind en de golven Hem gehoorzamen. De vluchtelingen op hun beurt waren zo overtuigd dat de hemelse figuur werkelijk God was, dat ze allemaal volgelingen van Jezus wilden worden.

Vele weken later ontmoetten de vluchtelingen elkaar in een evangelisatiegroep, en ze deelden het opmerkelijke verhaal met hun Bijbel-leraar, een vroegere jihadist die nu een Christen is.

Bron: Godreports