Selfies met Bergoglio zijn populair – Apple en Google bieden de ‘Pope Selfie App’

selfieselfie2

Selfies met Bergoglio zijn heden razend populair. In de drie jaar tijd dat hij in het Vaticaan zit, is er een echte cultus rond hem ontstaan.

Pope Leads Palm Sunday Mass at St. Peter's Square

article_img

pope-francis-joins-the-crowd-to-pose-for-selfies

Uiteraard hebben de grote techbedrijven zoals Google en Apple hier slim op ingespeeld. Naar aanleiding van Bergoglio’s komst naar de VS in september 2015, werd er de ‘Pope Selfie App’ gelanceerd. Deze app zorgt ervoor dat het aangezicht van Bergoglio op de te nemen foto verschijnt. Wie dan een selfie van zichzelf neemt, heeft precies een selfie met Bergoglio genomen…

De app in de iTunes store:

popeselfieapp

Bron: iTunes & Google


“Bid, bid, bid dat de Valse Profeet zal geïdentificeerd worden voor wie hij is. Kijk uit voor zijn optreden. Zijn naar aandacht zoekende agenda. De manier waarop Mijn misleide, heilige dienaren in ontzag voor zijn voeten zullen neervallen. Luister dan zeer aandachtig naar wat hij te zeggen heeft. Zijn nederigheid zal vals zijn. Zijn intenties boosaardig en de liefde die hij uitstraalt zal alleen om zichzelf draaien. Hij zal gezien worden als vernieuwend, dynamisch – een frisse wind.” (Het Boek der Waarheid; De Heer op 5 maart 2011)