Schisma

Internationale conferentie in Rome om ‘Amoris Laetitia’ te veroordelen

veri-logo-files

De internationale katholieke organisatie Veri Catholici kondigt op z’n website aan dat ze een conferentie/manifestatie in Rome zullen houden op zaterdag 25 juni, om de ketterijen in de exhortatie Amoris Laetitia van Bergoglio te veroordelen, en te eisen dat het document ingetrokken wordt en dat de auteurs en supporters ervan zich publiekelijk bekeren en elk schandaal dat ze hebben veroorzaakt, ongedaan maken (Wij van Restkerk vrezen echter dat dit quasi onmogelijk is, nvdr).

Veri Catholici is een internationale organisatie van Katholieke leken toegewijd aan het zich verzetten tegen de ketterijen die gepromoot worden door Kardinaal Kasper (en consoorten), en roept alle katholieken in de wereld op om hen in Rome te vergezellen om het document Amoris Laetitia en z’n vele fouten of ketterijen te veroordelen.

De organisatie wil dat deze conferentie een universele manifestatie van het ware Sensus Fidelium van het Mystiek Lichaam van Christus is. Ze gelooft dat het absoluut noodzakelijk is om dit initiatief te nemen voor het goed van de Kerk en de redding van de zielen.

De officiële twitter hashtag is #ALConf.

Iedere gedoopte katholiek die ketterijen of fouten heeft ontdekt in Amoris Laetitia, is vrij om te spreken op de conferentie, om een daad van geloof te stellen tegenover ‘de paus’ en de hiërarchie en de hele wereld, om een dam op te werpen tegen het schandaal van dat document.

Categorieën:Schisma

1 antwoord »

1. Het staat vol fouten en zet de poorten van de hel open als ik kon deed ik mee aan deze conferentie ! shalom