pope-religion

Waar we twee jaar hebben op gewacht, sinds de Buitengewone Synode over de Familie in 2014, is nu eindelijk geschied: Bergoglio heeft in zijn post-Synodale Exhortatie ‘Amoris Laetitia’ de zonde vergoelijkt en in een voetnoot de Communie voor de hertrouwde gescheidenen toegelaten.

Daarmee is het nu ook officiëel: Bergoglio is een ketter en heeft zichzelf geëxcommuniceerd van de Ware Kerk van Christus, op basis canon 1364 uit het canoniek Rechtboek: § 1 Een geloofsafvallige, een ketter of een schismaticus loopt een excommunicatie van rechtswege op, onverminderd het voorschrift van can. 194, § 1, nr.2;…

Wat jaren geleden in het Boek der Waarheid werd voorzegd is nu, vandaag, in vervulling gegaan:

De Heer op 10 augustus 2013:

In de naam van sociale rechtvaardigheid en sociaal medeleven, zal de Valse Profeet zich inzetten voor de evangelisatie en de creatie van een moderne kerk. Althans, dat zal er toch zo op lijken voor de buitenwereld. Deze kerk zal toenadering zoeken tot alle zondaars en ze zal de zondaars omarmen die in Mijn Ogen onaanvaardbare zonden begaan.

25 februari 2013:

Gezeten op de Stoel van Petrus zal deze bedrieger luid roepen en trots zijn oplossing verkondigen om alle Kerken te verenigen. Geprezen als een moderne vernieuwer, zal hij door de seculiere wereld toegejuicht worden omdat hij de zonde zal vergoelijken. Hij zal nieuwe wetten invoeren die niet enkel in tegenspraak zullen zijn met de Leer van de Katholieke Kerk, maar die ook zullen ingaan tegen alle christelijke wetten. De priesters die zich tegen deze boodschappen verzetten, zullen gedwongen worden om deze opnieuw te overwegen wanneer de afschuwelijke waarheid aan het licht gebracht wordt.

14 maart 2013:

Diegenen onder jullie, die zeggen dat jullie Mijn Leer navolgen, maar die willen dat er wetten gewijzigd worden om daden te vergoelijken die in Mijn ogen zondig zijn, scheer jullie weg uit Mijn Kerk! Jullie zijn niet de Mijnen. Jullie hebben Mij de rug toegekeerd en zijn niet waardig Mijn Huis te betreden. Toch is het dat wat er zal gebeuren. Jullie, en al diegenen die onder jullie die veranderingen eisen die door de seculiere wereld omhelsd worden, zullen voldaan zijn, want de Valse Profeet zal jullie verleiden tot zijn begunstiging en jullie zullen elk moment van zijn kortstondige heerschappij toejuichen. Maar het zal niet Mij, Jezus Christus, zijn die jullie zullen navolgen. Jullie zullen een valse leer volgen, die niet van God komt.

21 april 2013:

De zonde zal zo algemeen aanvaard worden, dat de mensen niet langer zullen bidden of om barmhartigheid zullen vragen, want het zal niet God zijn die zij zullen erkennen. Het zal aan het Beest zijn dat zij hun ziel zullen overgeven, en elke stap van hun tocht zal zorgvuldig door de vijanden van God georkestreerd zijn.

23 december 2012:

Diegenen die Mijn heilig woord handhaven, dat aan de mens gegeven werd door het geschenk van de Heilige Bijbel, zullen aangevochten en aangespoord worden om wijzigingen te aanvaarden. Deze wijzigingen zullen hun meegegeven worden en er zal van hen verwacht worden dat zij deze slikken en als de waarheid aannemen. Zij komen neer op één ding: Zij zullen deze heilige gewijde dienaren van Mij aansporen om de tolerantie van de zonde te aanvaarden.

Er zal hun gezegd worden dat God een eindeloos barmhartige God is en dat Hij van iedereen houdt. Ja, dat gedeelte is waar. Maar dan zal hun opgedragen worden om wetten, die in Mijn ogen een gruwel zijn, te vergoelijken.Het gezin en de vernietiging ervan, zal aan de basis van alles liggen.

5 maart 2011 (ruim 5 jaar geleden!):

Onthoud één les. Mijn leerstellingen veranderen nooit. Zij zijn dezelfde zoals ze dat altijd geweest zijn. Zoals Ik vroeger al zei, wanneer jullie vinden dat ermee geknoeid wordt, er afgezwakt wordt, of, wat het geval zal zijn, zij verdraaid worden op een wijze die vreemd lijkt of in tegenspraak met mijn leerstellingen, wend je dan af en bid tot Mij om leiding.

pope_wolf1

20 maart 2012 (ca 4 jaar geleden):

Jullie, Mijn geliefde volgelingen, moeten te allen tijde op jullie hoede blijven. Jullie zullen in de verleiding komen om Mij te verzaken, om Mijn ware Leer aan de kaak te stellen en jullie zullen gedwongen worden om de wolf in schaapskleren te vereren en gehoorzamen. Zoveel arme zielen zullen niet alleen in de ban raken van de valse paus – de Valse Profeet die reeds zo lang geleden voorzegd werd – maar hij zal jullie ook doen geloven dat hij goddelijke krachten heeft.

Kinderen, de tijd van het schisma in de Kerk is bijna aangebroken en jullie moeten nu voorbereid zijn. Verenig jullie eensgezind ! Houd jullie vast aan elkaar ! Bescherm elkaar en bid voor diegenen die het verkeerde pad zullen volgen en eer zullen betonen aan de Valse Profeet ! Er is veel gebed nodig, maar als jullie handelen zoals Ik het jullie zeg, kunnen jullie zielen redden. Jullie, Mijn dierbare volgelingen, zullen op aarde de Restkerk vormen en jullie zullen geleid worden door die dappere gewijde dienaren die de Valse Profeet zullen herkennen voor wat hij is. Wees niet bang want Ik schenk de genaden van wijsheid, kalmte en onderscheiding aan ieder van jullie die Mij dit vraagt door dit gebed : O Jezus, help mij om te allen tijde de waarheid over Uw heilig woord in te zien en om trouw te blijven aan Uw Leer, ongeacht hoezeer Ik gedwongen word om U af te wijzen.
Houd nu stand en wees moedig, jullie allemaal, want Ik zal jullie nooit in de steek laten ! Ik zal samen met jullie de doornige weg bewandelen en jullie veilig naar de poorten van het Nieuwe Paradijs leiden. Alles wat jullie moeten doen, is volkomen op Mij vertrouwen.

Ieder die trouw wil blijven aan Christus en Zijn kerk moet vanaf vandaag Rome en Bergoglio, de Valse Profeet, definitief de rug toekeren. Niet lang na de publicatie van dit document zullen ze beginnen sleutelen aan de sacramenten, waaronder bovenal de Eucharistie, om deze af te schaffen.

Het is raadzaam om zich voor te bereiden. U kunt meer lezen op onze pagina’s over de huiskapel en over de richtlijnen aan de priesters.

De redactie Avatar

Published by

Categories:

4 reacties op “Het is nu officieel: Bergoglio vergoelijkt de zonde is bijgevolg een ketter”

  1. willy Avatar

    Jezus woorden waren voor eeuwig zijn leer was voor eeuwig niemand zelfs geen paus heeft het recht om het evangelie aan te passen aan wereldse behoeftes het is de wereld die de kerk moet volgen en niet andersom/ Shalom

  2. Bertje Avatar
    Bertje

    Paus Franciscus heeft nog eens duidelijk gemaakt dat er maar één soort huwelijk is, namelijk het onontbindbare katholieke huwelijk.

    Maar de paus benadrukt meermaals dat het huwelijk een heilige en onontbindbare verbintenis tussen man en vrouw is. “Het sacrament van het huwelijk is geen sociale conventie of lege rite.” Wel meent hij dat het belangrijk is dat (hertrouwde) echtgescheidenen zich deel voelen van de kerk en dat zij “niet geëxcommuniceerd” worden. “Hun deelname aan de gemeenschap moet aangemoedigd worden.” Maar ter communie gaan, zoals sommige bisschoppen bepleitten, wordt niet voor alle echtgescheidenen toegelaten.

    Wel lijkt de paus aan te geven dat pastoors geval per geval kunnen beoordelen.

    Dus de paus geeft aan dat de plaatselijke pastoors ,geval per geval kunnen beoordelen !!!

    Paus Franciscus heeft de ‘onvolmaakte’ katholiek in de armen gesloten. Hij riep op tot meer medeleven en een kerk die zich openstelt voor gelovigen waarop tot dusver iets of veel viel aan te merken, zoals gescheiden of hertrouwde mensen.

    In het verleden werden pedopriesters ook alles vergeven dus waarom ook niet bij anderen?

  3. Oma Oma Avatar

    Geen echtscheiding

    Sprekend over de verwarring die is ontstaan na het recente motu proprio waarin de paus het kerkelijk huwelijksproces vereenvoudigt, zegt hij: “de wetgeving verandert, het motu proprio vereenvoudigt de tijden van de processen, maar introduceert geen echtscheiding. Want het huwelijk is een sacrament, het is onverbrekelijk en dan kan de Kerk niet veranderen. Het is kerkelijke leer.”