Weersverwachting voor Rome op de dag dat de fameuze ‘Exhortatie’ wordt vrijgegeven…

clouds-vatican

De dag dat Bergoglio zijn ‘Post-Synodale Exhortatie’ zal vrijgeven zal volgens de voorspelling op Accuweather vooral getekend worden door onweersbuien…

weersverwachting


Uit het Boek der Waarheid:

Jezus Christus, 30 december 2013:

“De dag waarop de leider, die beweert Mijn Kerk op aarde te leiden, jullie vertelt dat sommige zonden er niet meer toe doen, is de dag waarop het begin van het einde zal worden ingeluid. Want dat zal de dag zijn waarop jullie moeten letten. Dit zal de dag zijn waarop Mijn Kerk zal worden meegesleurd in het duistere tijdperk. Op die dag, mag je niet worden verleid om Mij te ontkennen – om de Waarheid te ontkennen. Leugens kunnen de Waarheid nooit vervangen.”

Jezus Christus, 7 april 2014:

“Mijn Kerk zal Zich nooit vergissen. Mijn uitverkoren leiders zullen zich nooit vergissen, maar wanneer een bedrieger de macht overneemt, mag je hem niet volgen, als hij verklaart dat de Waarheid een leugen is. Je zult, door de Macht van de Heilige Geest, weten, wanneer die dag is aangebroken. En op die dag moet je Mij, jullie Jezus, volgen.”