Bloedmaan tijdens de nacht dat Bergoglio terugkeert uit de VS, net voor de aanvang van de Synode

foto: rtlnieuws
foto: rtlnieuws

In de nacht dat Bergoglio van de VS terugkeerde naar Rome verscheen er een superbloedmaan over Europa en het Midden-Oosten. Deze bloedmaan gaat vooraf aan de illustere synode die komende zondag een aanvang neemt. Vorig jaar, tijdens de buitengewone synode, was er ook een bloedmaan.

Uit de H. Schrift:

Joël 3: Daarna zal het gebeuren: Ik zal mijn geest uitgieten over alle mensen, profeteren zullen uw zonen en uw dochters, uw ouderen zullen dromen krijgen, uw jonge mannen zullen visioenen zien. Zelfs over de dienaren en de dienaressen giet Ik mijn geest uit in die dagen. Ik zal wonderen verrichten in de hemel en op de aarde: bloed, vuur en zuilen van rook. De zon zal veranderen in duisternis, de maan in bloed, voordat de dag van de heer komt, de grote, angstwekkende dag.

Luc. 21,25: (de Heer over het einde der tijden:) Er zullen tekenen zijn aan de zon, de maan en de sterren.