Bergoglio ontslaat zijn persoonlijke dokter zonder enige duidelijke reden

dokterpaus

Bergoglio ontsloeg recent zonder enige voorafgaand bericht Patrizio Polisca (foto rechts), de vertrouwde cardioloog van Paus Benedictus en sinds Bergoglio aantrad, ook de persoonlijke dokter van Bergoglio. Hij zou volgens de woordvoerder, Lombardi, wel nog de dokter van Benedictus blijven.

Het incident lijkt niet significant, maar het heeft zeer belangrijke politieke gevolgen binnen de muren van het Vaticaan. Sinds zijn allereerste opmerkingen heeft Bergoglio de richting van het pausschap drastisch gewijzigd en heeft hij vele “koppen doen rollen”, waarbij hij de apostolische lijn radicaal wijzigde. Sommige van deze naakte ontslagen lijken zelfs in de ogen van Paus Benedictus ongerechtvaardigd . En het afwijzen van de hoofddokter, die de Directeur van de Gezondheid en Hygiënische dienst in het Vaticaan was sinds juli 2010, is gewoonweg de volgende in de chronologische lijst.

In de Italiaanse krant “Italia Oggi” schrijft Jasmine Fischi botweg dat “dit plots ontslag door Bergoglio de meeste mensen verrast en Paus Benedictus Emeritus heel erg bedroeft, des te meer om dat er geen reden lijkt voor deze afdanking.

Waarschijnlijk was Polisca niet in staat om Bergoglio te genezen van zijn ziekten, omdat Bergoglio in 2005 door een Taoïst werd gemagnetiseerd en dus op occulte wijze door de demonen werd “genezen”. Wie weet laat Bergoglio zijn Taoïstische kwakzalver Liù Ming (of een andere charlatan) overvliegen naar het Vaticaan om hem opnieuw door middel van “hand opleggen” en “magnetiseren” te genezen van zijn kwalen.

http://rorate-caeli.blogspot.com/2015/07/bergoglios-latest-insult-to-ratzinger.html#more