Bijzondere tekenen

Categorie 2 Typhoon Mekkhala gaat aan land op de Filippijnen tijdens bezoek van Bergoglio

B7gD9z7IgAA6Atm

Vandaag, 17 januari 2015, ging de categorie 2 typhoon Mekkhala aan land op de Filippijnen, juist terwijl Bergoglio in het land is. Bergoglio moest donderdag al een Mis doen met een regenponcho aan en zijn pileolus (zuchetto)  waaide steeds weg, om te tonen dat Bergoglio géén paus is!

201511792259803734_2

“Bergogliogekte” op de Filippijnen:

Pope Francis waves to the Catholic faithful as he arrives for a meeting with Filipino families in Manila

People greet Pope Francis in Manila

Philippines Pope

De Heer gaf ons o.a. ook deze boodschap op 15 juni 2013:
“Vanuit de Hemel zal elk mogelijk teken gegeven worden om diegenen, die de kant van de Valse Profeet en zijn toekomstige trawant – de Antichrist – kiezen, te waarschuwen dat hun dagen geteld zullen zijn. Er zal hun getoond worden hoe het zal zijn om de toorn van Mijn Vader mee te maken.”

God zendt dus een duidelijk teken naar de mensen op de Filippijnen dat ze die man niet moeten volgen, maar ze zullen het waarschijnlijk weer op de klimaatopwarming steken.

Bergoglio ging naar het Heilig Land en de Geboortegrot vloog in brand. Bergoglio bezoekt de Filippijnen en er komt een Typhoon!

http://www.accuweather.com/en/weather-news/popes-philippines-visit-to-coi/40523416

http://news.yahoo.com/photos/pope-francis-visits-the-philippines-slideshow/

Advertenties

Categorieën:Bijzondere tekenen

6 antwoorden »

  1. Ik ben zeer teleurgesteld dat u het handgebaar verwijderd heb. Het is toch duidelijk te zien dat hij de Satans teken gegeven heeft (vrijmetselarij) en niet het handgebaar die onder beschreven is. Foei. Buigen voor Satan valt mijn tegen.

  2. Trouwens Satan wordt geëerd met beide tekens, maar goed ieder mag erin zien wat hij of zij wil in deze tekenen. Storm, podium ingestort (een dode) en een het regeringsvliegtuig uit de baan dankzij hem. Duidelijk tekenen van boven.

  3. Illuminati Satanic / Lucifarian Hand Signs
    De handteken voor de volgelingen van het kwaad, misschien wel de belangrijkste teken voor Reptoids. De Gehoornde Hand of “Cornuto” staat voor de duivel, satan. Het is vergelijkbaar met het teken voor I Love you, maar Helen Keller, die gebarentaal ontwikkeld, was in de Theosofie (opgericht door Satanist Blavatsky), de satanische groep die Krishnamurti afgewezen, zodat het eigenlijk betekent ‘Ik hou van jou satan’. Wie zou een zeer oude satanisch teken halen als het teken van Ik hou van jou? Nauwelijks toeval, tenzij je gelooft in de tandenfee. Het werd populair in de late jaren zestig door de stichter van de Kerk van Satan Anton LaVey en later werd doorgegeven aan de massa van de rockmuzikanten die in satanisme waren. Ze verschijnt het teken op het podium en het publiek nagebootst ze zonder te weten wat het eigenlijk betekent. Nu veel mensen denken dat dit handteken betekent “rots”.

  4. Allemaal goed en wel, maar dit gebaar wordt door heel veel mensen (vooral in de dovenwereld) nu gebruikt als het gebaar om te zeggen: ik zie je graag. Paus Benedictus heeft dit gebaar ook verschillende keren gebruikt. En Paus Benedictus was een goede Paus, en geen Vrijmetselaar. Onze kritiek moet gegrond zijn, anders wordt het laster, en daar wil ik mij voor hoeden. Ik wil mij dan ook openlijk distantiëren van wat op KAVL wordt geschreven. Ik ga nogmaals duidelijk zijn: het algemeen erkende ‘Devil’s horns’ teken is zonder uitgestoken duim. Link: http://www.lifeprint.com/asl101/topics/i_love_you.htm