Het kerstconcert van Bergoglio: met ondermeer Sister Christina, Patti Smith….

_75317975_cristina2

In ons vorig artikel over de rockpriester van Buenos Aires, kon u al lezen dat Bergoglio blijkbaar een rocker is en regelmatig de band ‘Pecadores’ uitnodigde om te spelen in zijn missen.

Het Vaticaan maakte vandaag bekend dat Patti Smith en Sister Christina onder de artiesten zijn die zullen zingen voor de bisschoppen, de kardinalen en Bergoglio zelf op het traditioneel Vaticaans Kerstconcert in december. De Amerikaanse zangers Patti Smith word de godmother van de punk genoemd, zong ooit nog “Jezus stierf voor iemands zonden, maar niet voor de mijne”, en werd uitdrukkelijk uitgenodigd door Bergoglio! Ze ontmoetten elkaar  op het St-Pietersplein in april vorig jaar.

Sister Christina won dit jaar de finale van de The Voice of Italy.  Ze zong een duet met Kylie Minogue: “Can’t get you out of my head”. Ze hintte dat ze de platendeal met Universal ging afslaan, maar is blijkbaar van gedacht veranderd. Recent bracht ze nog de eerste single van haar nieuw album: “Like A Virgin” van Madonna. Op 11 november kwam haar eerste album uit met liederen van artiesten van de jaren ’80 zoals “True Colors” van Cindy Lauper, “Fix You” door Coldplay enz. Allesbehalve christelijke liederen natuurlijk.

Patti_Smith_performing_at_Bowery_Ballroom,_New_York_City_(2)

Boven: Patti Smith on stage, onder: de ontmoeting met Bergoglio.

smith

Ook DJ Bob Sinclar is van de partij, gespecialiseerd in house, hiphop en funk….

Bob-Sinclar-650x433

Denken we ook aan de profetie van Jezus Christus op 25 december 2013, waar dit mee kan te maken hebben:

Volgende Kerstmis zal de viering van Mijn Geboorte vervangen worden door een grote ceremonie die het werk zal toejuichen van deze bedriegers die in Mijn Kerk paraderen, terwijl ze gewaden dragen die alleen dienen om de gelovigen een rad voor de ogen te draaien. Op die dag zullen zij de god van de sociale rechtvaardigheid loven, de god van de mensenrechten en het geld dat zij naar hun zeggen ingezameld hebben voor de hongerigen in de wereld. Maar weet dat al die zaken die in Mijn Heilige Naam aan de wereld voorgesteld worden, slechts één doel beogen. Dat is om jullie weg te halen van het Woord, dat Mijn Vlees is. Mijn Vlees is van Mijn Lichaam. Mijn Lichaam is de Kerk. Wanneer diegenen die zeggen tot Mijn Kerk te behoren, Mijn Heilig Woord niet vereren maar in plaats daarvan de politiek van de wereld omarmen en trachten te controleren, dan kunnen zij nooit zeggen dat zij Mij toebehoren. De tijd voor de verdeling is aangebroken – het voorzegde schisma – en het zal snel gaan.

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/10/21/what-does-a-pop-star-nun-sing-madonna-s-like-a-virgin-of-course.html

http://www.ibtimes.co.uk/pope-francis-gets-patti-smith-singing-cardinals-vatican-christmas-concert-1474736