Uitgelekt: Bergoglio en Kasper spannen samen om de Synode te manipuleren

kasperenberg

De duistere plannen van Bergoglio, Kasper & Co zijn uitgelekt, door Kasper zelf tijdens een diner (en in dronken toestand?) in een restaurant in Rome.  Zijn plannen kwamen de religieuze journalist Marco Tosatti van de Italiaanse krant La Stampa ter ore.

Dit is hun geraffineerd plan om de boel te manipuleren en de uitkomst naar hun hand te zetten:

Het eerste punt bestaat erin dat de geschreven presentaties lang op voorhand moeten ingeleverd worden. Dit is al gebeurd, want ieder die een verklaring wilde presenteren op de Synode moest dit ingeleverd hebben tegen ten laatste 8 september.

Het tweede punt: lees alle presentaties zorgvuldig, en als sommige misschien te gepeperd lijken: sta toe dat een andere spreker, nog voordat de problematische speech gegeven wordt, probeert alle, of een deel van de problemen te beantwoorden, die door de voorbereide verklaring gepresenteerd worden. M.a.w.: haal de betreffende speech onderuit.

Het derde punt: als sommige presentaties problematisch lijken, zeg dan dat er jammer genoeg geen tijd genoeg is om iedereen te laten spreken, maar desalniettemin werd de tekst ontvangen en blijft deze in de archieven, en het zal zeker in overweging genomen worden in het finale verslag.

http://www.lastampa.it/2014/09/20/blogs/san-pietro-e-dintorni/sinodo-come-lo-manovro-oXJ6UULjDh9eXsdKCAdrHL/pagina.html