Nu komt er ook een “Paus Franciscus-voetbalstadion”

paus francisucs voetbalstadion

Ooit al gehoord van een Paus Johannes Paulus II – stadion of een Paus Benedictus- stadion? Ik niet. Echter, binnenkort krijgt Bergoglio zijn eigen voetbalstadion in Argentinië. Zijn favoriete ploeg San Lorenzo besloot om hun nieuw stadion naar hem te vernoemen.

C_3_Media_1666558_immagine_ts673_400

Uit de H. Schrift:

Lucas 7:22 Gelukkig zijn jullie als de mensen je haten, als ze je buitensluiten en beschimpen en je naam door het slijk halen omwille van de Mensenzoon.

Of:  Joh. 15:18-19 Als de wereld jullie haat, bedenk dan zij Mij voor jullie heeft gehaat. Als jullie van de wereld waren zou de wereld jullie als het hare erkennen en liefhebben. Maar jullie zijn niet van deze wereld: Ik heb jullie uit de wereld gekozen en daarom haat de wereld jullie.

De voetbal en al die tralala: dat is de wereld! En de wereld erkent en heeft het hare lief…

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/11/pope-francis-soccer-club-san-lorenzo-new-stadium-_n_5803900.html