Profetie

Profetie van de Zalige Anna Katharina Emmerick

E0702 MAX 7739

De Zalige Anna Katharina Emmerick over de Eindtijdpaus

Op 10 augustus 1821 profeteerde zij:

«« Ik zie de Heilige Vader in grote nood. Hij bewoont een ander paleis en laat slechts weinig vertrouwelingen toe. Als de slechte partij haar grote kracht zou kennen was zij reeds losgebroken. Ik vrees dat de Heilige Vader voor zijn einde nog groot lijden te wachten staat. De zwarte pseudo-kerk zie ik groeien in slechte invloed op de geestesgesteldheid. De nood van de Heilige Vader en van de Kerk is zo groot, dat men dag en nacht tot God moet smeken. Mij is opgedragen veel voor de Kerk en voor de paus te bidden… Deze nacht werd ik naar Rome gevoerd, waar de Heilige Vader zich in grote nood nog verborgen houdt om slechte onredelijke eisen te ontlopen. Hij is uiterst zwak en is door bedroefdheid, zorg en gebed totaal uitgeput. Hij houdt zich hoofdzakelijk verborgen omdat hij zovelen niet meer kan vertrouwen. Er is echter een oude, eenvoudige, heel vrome priester bij hem, die zijn vriend is en die men simpelweg niet de moeite waard vind om uit de buurt van de paus te houden. Deze man krijgt echter veel genaden van God. Hij ziet en merkt veel en deelt het de Heilige Vader getrouw mee. Aan hem moest ik meerdere dingen in gebed openbaren over de verraders en slecht gezinden onder de meest vertrouwde hoge beambten van de Heilige Vader, waar hij hem vanop de hoogte moest stellen. Op deze manier is hij gewaarschuwd voor degene die tot nu toe alles voor hem deed; hij zal voortaan niets meer doen. De paus is zo zwak, dat hij niet meer zelf kan lopen. »»

Vatican_Pope_Vespers_t607

Paus Benedictus kon wegens vermoeidheid niet meer  wandelen en hij werd reeds voordat hij aftrad op een wagen rondgevoerd.

pstephan

De trouwe vriend van paus Benedictus,  pater Stephan Otto Horn komt hem regelmatig  opzoeken. Deze laatste vertelde aan de media dat  de gezondheid van de paus 3 weken na zijn aftreden  nog zeer zwak was, maar dat het sindsdien verbeterd is.

Categorieën:Profetie

1 antwoord »