Ondanks dat in België ‘corona’ zo goed als voorbij is verklaard, blijven de bisschoppen zich vastklampen aan hun absurde en heiligschennende maatregelen

De Belgische bisschoppenconferentie heeft in een communiqué enkele “aanbevelingen” gegeven voor “vieringen in code geel”. Van de overheid is in principe vanaf 4 maart alles weer toegelaten. Maar de bisschoppen zelf – als haantjes de voorste – blijven zich vastklampen aan hun regels.

Van ‘corona’ is er allang niets meer te zien, het griepseizoen loopt op z’n eind. De bisschoppenconferentie gaf aan dat onze vrijmetselaarsoverheid “erop aandringt om ook in code geel waakzaam te blijven”. Zij “vertalen” die “waakzaamheid” in enkele “concrete richtlijnen”.

Van de overheid kregen de bisschoppen deze richtlijnen:

– Er is geen verplichting meer om het mondmasker te dragen; het blijft wel aanbevolen, zeker voor kwetsbare personen.  

– Er zijn geen afstandsbeperkingen meer.  

– Er wordt met aandrang gevraagd rekening te blijven houden met een goede ventilatie en waakzaam te blijven.

Dat is het. Dus in principe “moet” er niks meer… We kunnen en mogen weer perfect normaal doen: geen mondmasker, tongcommunie,…

Maar… onze bisschoppen – die wellicht allemaal 3x gevaccineerd zijn, en zelf, in navolging van Bergoglio, de experimentele Covid-vaccinatie hebben aanbevolen aan de gelovigen – willen de “waakzaamheid concretiseren” middels de volgende blijvende maatregelen:

– Aanbieden van ontsmettingsgel bij het binnenkomen van de kerk. 

– Geen wijwater in het wijwatervat. 

– Geen vredeswens door aanraking. 

– De communie uitdelen met mondmasker nadat eerst de handen ontsmet werden. 

– Geen communie ontvangen op de tong  Geen communie onder de twee gedaanten. 

– Bij concelebratie communiceert alleen de voorganger uit de beker. 

– Geen voetwassing op Witte Donderdag. 

– Geen verering van het kruis door aanraking bij een uitvaart of op Goede Vrijdag. 

– Geen handschoenen gebruiken bij de zalving met chrisma bij een doopsel of met ziekenolie bij een ziekenzalving, maar wel de handen ontsmetten voor én na de zalving.  

Nog steeds geen Wijwater! En nog steeds “verplicht” heiligschennende handcommunie! De Satan lacht!

Maar ja, wie van onze bisschoppen gelooft nog in de duivel en de Hel?

Beseffen die bisschoppen dan niet dat zij verantwoording zullen mogen afleggen aan Christus voor een enorm aantal heiligschennissen waar zij verantwoordelijk voor zijn? “Wat hebt gij gedaan met mijn Heilig Lichaam”?

Wij hebben gehoord van priesters, die nog geloven in de Werkelijke Tegenwoordigheid, die gewoon kapot zijn door het zien van al die heiligschennissen. Elke week opnieuw, vallen Hosties op de grond doordat mensen vergeten hun mondmasker af te zetten als ze de Heilige Hostie in hun mond willen stoppen… De heiligschennissen zijn NIET TE OVERZIEN!

En zulke priesters krijgen nul komma nul steun van hun bisschoppen. Die zijn liever bezig met “sanitaire maatregelen” uit te vaardigen (zelfs als het niet moet van de overheid!) dan het zielenheil van de gelovigen, en de eerbied voor het Allerheiligste Sacrament ter harte te nemen. Herinner u dat onze bisschoppen de eersten waren in 2020 om de publieke H. Missen op te schorten en kerken te sluiten, nog voordat de overheid iets had beslist!

Hieronder een paar cartoons die de werkelijkheid illustreren:

Bron: Kerknet