Foto: leggo.it

Een catastrofe, een indrukwekkend en gewelddadig onweer, zo werd het genoemd. Rome werd zondagavond geteisterd door een zodanig hevig onweer dat straten overstroomden en er bovendien zodanig veel hagel viel dat er zich drijvend ijs vormde. Sommige hagelstenen waren zo groot als golfballen, en op sommige plaatsen accumuleerde het ijs tot een dik pak van vele tientallen centimeters. Een basiliek en verschillende metrostations liepen onder ijs en water.

De hagelstorm was een “ramp” voor de boeren in de regio, die hun verliezen wegens de kapotte oogst zagen oplopen in de miljoenen. Zo werden in Palombara and Nerola de laatste olijven, die nog de vorst in het voorjaar hadden overleefd, geheel vernield.

Voor komende zondag 28 oktober, bij de afsluiting van de vervloekte jeugdsynode, worden opnieuw de hele dag zware onweders verwacht in Rome en omstreken. Er wordt gesproken over “zwaar” en “gewelddadig weer”.

Bron: leggo.it, watchers.news


advertentie

De redactie Avatar

Published by

Categories:

15 reacties op “Zwaar onweer boven Rome afgelopen zondag: drijvend ijs in overstroomde straten”

  1. AgnesMaars Avatar
    AgnesMaars

    Rome heeft het over zichzelf afgeroepen! Dit betekent dus niet veel goeds wat betreft de jeugdsynode!!!! Hierin is wederom Gods hand in te voelen en die slaat hard neer, maar wel triest voor die arme boeren!

    1. Johan Avatar
      Johan

      De Hemel is in colère !

  2. lunsius Avatar
    lunsius

    Voor zover u het niet weet, we leven in de eindtijd op de drempel van het Vrederijk, wat de Joden de olam haba noemen of het komende rijk, wat betekent dat iedere grote of uitzonderlijke gebeurtenis een teken is. Want nu leven we in de tijd van Gods handelend optreden. Het is nu de ultieme strijd tussen goed en kwaad, want in het Vrederijk zal volgens het Boek Openbaring Satan gebonden zijn. Oeps, nu zeg ik iets dat niet mag. In deze tijd is spreken over de aanstichter van het vele kwaad Lucifer, die de macht heeft ons mensen te bekoren, ongepast. Laat u niet in de luren leggen door de vader van de leugen!

    1. AgnesMaars Avatar
      AgnesMaars

      Zo is dat….ben het met je eens.

    2. Johan Avatar
      Johan

      De Eindtijd is zich inderdaad volop aan het voltrekken. God is dan toch Zijn Dag van Gerechtigheid aan het voltrekken…!

  3. Marrie Avatar
    Marrie

    Vreselijk voor die boeren. Laat het Vaticaan de schade betalen ! Zij hebben geld genoeg en als de paus zo voor de armen is ,laat hij dan eens een daad stellen.

    1. AgnesMaars Avatar
      AgnesMaars

      Zo is dat….ben het met je eens.

  4. FatimadeJong Avatar

    Bizar. Niets van op tv gezien.

    1. Johan Avatar
      Johan

      Tuurlijk niet ! De media zou ons anders niet meer kunnen beliegen & bedriegen.

    2. AgnesMaars Avatar
      AgnesMaars

      Dat doen ze met andere dingen ook

  5. willy Avatar
    willy

    Dit is zeker een geweldig teken van het verval van Rome !

  6. Marrie Avatar
    Marrie

    @Fatima de Jong : er wordt heel veel niet laten zien op tv /journaal . Denk maar eens aan de grote demonstratie die gehouden werd een tijdje geleden door ouders van gevaccineerde kinderen met vaccinatieschade. Zij waren radeloos dat vaccinaties verplicht werden . Heb het gezien via Vaccinvrij.
    Maar dit soort nieuws komt niet in de kraam te pas van de NWO dus laten ze het niet zien.
    Dat ze dit nieuws van zwaar weer in Rome niet uitzenden vonden ze blijkbaar niet belangrijk genoeg. Denk niet dat hier wat achter zit.

    1. AgnesMaars Avatar
      AgnesMaars

      Jawel, mensen zijn tegenwoordig vaak bang dat de waarheid naar boven komt en dat het bedrieglijke gezien zal worden! Dat is ook zo met jeugdzorg…., je hoort er bijna nooit over, maar wat er zich afspeelt………dat kunt u dan wel raden!