Satanisten in Oklahoma houden op 15 augustus een publieke zwarte mis – met ontheiliging van Eucharistie en vervloeking van een Mariabeeld

satanicmass2

Volgende maand, op 15 augustus, het feest van de Tenhemelopneming van Maria, zal de satanistische priester en geregistreerde verkrachter Adam Daniels publiek Satan inroepen op een godslasterlijke zwarte mis, dat onmiddellijk zal gevolgd worden door een bloedig ritueel genaamd “de vertering van Maria” – en dat allemaal uitgevoerd in het publiek, aan het Burgerlijk Centrum in Oklahoma City.

“Dit is geen spelletje. Het is zeer serieus voor ons”, zei Daniels in een telefoongesprek. “Dit zal gehouden worden als een echte zwarte mis, een beetje aangepast om de staatswetten te volgen,” zo zei hij. “Het doel van deze zwarte mis is om de mensen de deprogrammeren van de invloeden van het Katholicisme en het Christendom.

Satanist Adam Daniels

Nadat hij Satan zal ingeroepen hebben in het auditorium, zal hij een godslasterend en vreselijk satanisch ritueel houden dat de “Vertering van Maria” wordt genoemd. Hierbij wordt een beeld van de H. Maagd met zwavel, as en bloed overgoten en waarbij met behulp van godslasterende spreuken de demon Jai Kali Maa wordt ingeroepen om Maria te “verteren” of te “consumeren” met een “omgekeerd exorcisme” om “de H. Geest uit haar te jagen.”

Uiteraard zal dit vertoon weinig effect hebben op Maria, maar het is wel zeer zware heiligschennis!

America Needs Fatima heeft een petitie georganiseerd om het stad deze vertoning te laten verbieden; welke u hier kunt tekenen.

U kunt uiteraard ook bidden dat deze godslasterende gebeurtenis niet doorgaat, en tevens eerherstel brengen voor de andere heiligschennissen door satanisten.