Bijzondere tekenen

Dikke mist over het Vaticaan

Op 28 januari hing er een dikke mist boven het Vaticaan, en de koepel van de Sint-Pietersbasiliek was amper zichtbaar op het Sint-Pietersplein. Symbool voor de verstikkende ‘rook van Satan’ die over het Vaticaan hangt?

Hetgeen ik laten weten heb in Salette aan de kinderen Mélanie en Maximim zal ik vandaag voor jou herhalen. De mensheid pleegt heiligschennis en vertrapt het geschenk dat zij ontvangen hebben. Nergens heerst er nog orde. Zelfs op de meest verheven posten is het Satan die regeert en de gang van zaken beslist. Hij zal zich zelfs introduceren in de hoogste toppen van de Kerk. Er komt voor de Kerk een tijd van zware ontberingen. De kardinalen zullen opstaan tegen kardinalen, bisschoppen tegen bisschoppen. Satan houdt zich op in het midden van hun rangen. Ook in Rome zullen er grote veranderingen komen. Rome zal verwoest worden. De kerk zal verduisteren en de wereld zal zich in de wanorde storten. (De H. Maagd tegen Lucia, 13 oktober 1917).

dikkemistvat

Bron: http://www.romereports.com/2016/01/28/fog-covers-the-vatican

Profetie van de heilige Maagd op 25 januari 2015:

“Eenieder die het bestaan van Jezus Christus aanvaardt zal het bijna onmogelijk vinden om aan de rook van Satan te weerstaan, hetgeen de trotse zielen – die jullie willen verslinden – verblindt. Iedere dienaar van God die de Waarheid achter zich laat zal diegenen – die naar hem kijken voor leiding – meesleuren in het bedrog. Daarvoor zullen ze ernstig worden gestraft op de Dag des Oordeels. De invloed van de seculiere wereld is gelijk aan een grote zondvloed, en zielen die hun visie of opinie over God erdoor laten veranderen, zullen verdrinken. Bedrog is een werktuig van de slechte en zijn hoofddoel is om mijn Zoons Kerk op aarde te vernietigen, door de verleiding van de zielen die ervan deel uitmaken. Open jullie ogen voor de nieuwe veranderingen, die zullen worden geïntroduceerd en de Naam van God zullen vervloeken.”

Categorieën:Bijzondere tekenen