Paus Benedictus XVI vertrekt naar Castel Gandolfo

gandolfo1

Paus Benedictus zal vandaag vertrekken naar Castel Gandolfo, het pauselijk buitenverblijf, zo’n 30 km ten zuidoosten van Rome. Er wordt verwacht dat hij op 14 juli terugkeert naar zijn residentie in Rome. Benedictus verbleef nadat hij aftrad korte tijd in Castel Gandolfo, maar keerde al snel terug naar Rome en sindsdien verblijft hij daar in het voormalig klooster ‘Mater Ecclesiae.’ Het is nu voor het eerst dat hij Rome weer verlaat.

http://vaticaninsider.lastampa.it/en/the-vatican/detail/articolo/francesco-francisco-francis-ratzinger-42083/

We willen u even deze profetie in herinnering brengen:

De Heer op 20 februari 2013:

Jullie moeten nu Mijn goddelijke daad van barmhartigheid afwachten, want deze zal de goeden afscheiden van de goddelozen. Deze grote Verlichting van het Geweten zal plaatsvinden nadat Mijn Heilige Plaatsbekleder Rome verlaten heeft.