Aftreden van Paus Benedictus XVI

Nieuwe zware (maar valse!) aanklacht tegen Paus Benedictus

itccs-logo-edit

Reeds vlak na zijn aftreden werd al een poging ondernomen om paus Benedictus te vervolgen voor schandalen omtrent seksueel misbruik van kinderen. Op 13 juni werd de aanklacht door het internationaal Strafhof in Den Haag verworpen omdat er niet genoeg basis was om verder onderzoek te doen.

Nu, op 28 oktober, is er een nieuwe aanklacht tegen paus Benedictus ingediend. Hij word beschuldigd van een rituele kindermoord in Nederland in 1987. Een ‘ooggetuige’ van en ritueel offer bevestigd het verhaal van Toos Nijenhuis van Nederland: “Ik zag Joseph Ratzinger een klein meisje vermoorden.” Dat meldt het Internationaal Tribunaal van Misdaden van Kerk en Staat. (International Court of Criminals of Church and State, ITCCS)

Maandag 28 oktober 2013

De criminele rechtsvervolging van een paus kwam deze maand dichter bij de realiteit toen Italiaanse politici akkoord gingen om samen te werken met het ITCCS in een actie van de rechtbank tegen het pausschap, omwille van het huisvesten van een gezochte voortvluchtige van de gerechtigheid: de afgezette Paus Benedictus, Joseph Ratzinger.

Het akkoord kwam er nadat een nieuwe ooggetuige de betrokkenheid van Ratzinger in een rituele kindermoord in Nederland in augustus 1987 bevestigde.

“Ik zag Joseph Ratzinger een klein meisje vermoorden, in een Frans kasteel in de herfst van 1987,” zegt de ‘getuige’ die een regelmatige deelnemer was in de cultus van rituele marteling en moorden van kinderen. (dus het getuigenis komt van een satansaanbidder? Zeer geloofwaardig!)

“Het was wreed, en het gebeurde niet een enkele keer. Ratzinger nam regelmatig deel. Hij en de Nederlandse Kardinaal Alfrink en prins Bernhard waren enkel van de meest prominenten die deelnamen.”

Deze nieuwe getuigen bevestigen het relaas van Toos Nijenhuis, een Nederlandse vrouw die op 8 mei publiek haar verhaal deed.

Snel na het historische aftreden in 11 februari, werd Joseph Ratzinger op 25 februari beschuldigd van misdaden tegen de mensheid, door de in Brussel gelegen ICLCJ (International Common Law Court of Justice), en een wereldwijd arrestatiebevel werd uitgevaardigd tegen hem.

De samenzwering om hem te vervolgen omwille van “het zogezegd in de doofpot steken van seksueel misbruik van kinderen” was mislukt, dus komen ze af met nog wredere, ziekelijkere beschuldigingen.

Opdat de profetie van 19 februari 2013  in vervulling zou gaan:

“Het volgende jaar zal voor jullie, Mijn geliefde leerlingen, en voor Mijn laatste ware Paus erg wreed en pijnlijk worden. Hij, tegen wie kwaadwillig en bewust samengespannen wordt, werd net zo behandeld als Ik, Jezus Christus, geslagen en gegeseld werd. Zij zullen nu proberen hem te doden, net zoals ze Mij gedood hebben.  Zij zullen zeggen dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan een misdaad waaraan hij volkomen onschuldig is.

1. Lieve mensen,

Onze Heer hoeft dit niet te doen maar in Zijn Barmhartigheid uit liefde voor ons, zijn kinderen gaf en geeft hij ons de waarheid. Ik smeek jullie, bezie de feiten. Neem niet zonder meer aan wat de media schrijft en de kerk zegt. Lees OOK de boodschappen, lees ze allemaal en ontdek zelf dat de waarheid reeds door God aan zijn kinderen gegeven is.

Als ik tegen iemand zeg dat ik geloof in en vertrouw op God dan volgen doorgaans de volgende opmerkingen: “Die kerk van jou heeft anders al een hoop ellende aangericht (kruistochten, corruptie, seksueel misbruik)” en “als God zo barmhartig is dan mag Hij wel eens wat doen aan de ellende hier op aarde”

Achter alle ellende in deze wereld gaan menselijke belangen schuil. Ons is het kostbare geschenk van een eigen vrije wil gegeven en daarom moet dit alles geschieden. De ellende hier op aarde is niet de schuld van God maar van de mens die met zijn vrije wil kiest voor de satan.

De satan heeft zoveel macht als wij hem geven. Diep in ons hart weten we wat goed en kwaad is. Laat het wereldse en alles wat iedereen roept eens een moment los en bid op je eigen manier tot God en ervaar zijn liefde. Hij kan je redden, eeuwig leven schenken…..vraag Hem om inzicht voordat het te laat is.

2. sorry ik kan dit niet geloven.Ik geloof in kindermisbruik maar dit verhaal is me te gek.