Zoals in de meeste landen is tongcommunie door de overheid en door de bisschoppen “verboden”, en wordt de H. Hostie steevast in de hand gegeven. Zondag 2 oktober was Javier Paredes, professor emeritus Geschiedenis aan de Alcalá Universiteit getuige van vreselijke heiligschennissen in een kerk in Canfrac, in het bisdom Jaca in Noord Spanje.

Bij de Communie nam de parochiepriester, vader Artieda, de ciborie en de kelk en begon hij de H. Communie uit te reiken. Hij dipte de Hostie in de geconsacreerde Wijn en legde die vervolgens in de hand van de gelovigen. Toen Javier Paredes dit zag, vroeg hij de priester om hem de Communie op de tong te geven, maar dat werd hem geweigerd.

Paredes, die toen jammer genoeg de Hostie zonder de Wijn in de hand heeft ontvangen, heeft toen Bisschop Martorell van Huesca en Jaca op de hoogte gesteld van deze feiten.

Na de consecratie, en dus de transsubstantiatie, is het brood (de hosties) en de wijn veranderd in het Lichaam en het Bloed van de Heer Jezus. De gelovigen nuttigen normaal enkel de H. Hostie; (het Lichaam bevat namelijk ook Bloed); en enkel de priester nuttigt eveneens de geconsacreerde Wijn.

Indien nu de Hostie in de Wijn wordt gedompeld, en deze in de hand wordt gelegd, dan blijft er geconsacreerde Wijn hangen aan de handen van de gelovigen, die het dan wellicht afvegen (zelden zullen die hun handen “aflikken”).

De ongewijde handen komen dus in aanraking met de Hostie en de Wijn, waarna die dan bvb. aan een (smerige) zakdoek worden afgeveegd. Respect voor het Allerheiligste is hier gelijk aan nul.

Dit is een heiligschennis van formaat, maar toont aan waarom handcommunie eigenlijk altijd verkeerd is. De Wijn die blijft hangen toont wat er altijd gebeurt als men Communie in de hand ontvangt: er blijven bloedvlekken achter op uw handen.

Het is namelijk dogmatisch gedefinieerd in het Concilie van Trente dat in ieder partikel van de Heilige Hostie Jezus Christus aanwezig is met Lichaam, Bloed, Ziel en Godheid. Dat is ook de reden waarom men zich geestelijk moet voorbereiden om de H. Communie (dus eigenlijk: de Heer zelf; of zoals u wil: het Kindje Jezus) te ontvangen, en vrij zijn van doodzonde.

En dit is tenslotte ook waarom in diverse recente (authentieke) profetische boodschappen steevast wordt gezegd dat handcommunie een heiligschennis is. Zo ook in de profetische boodschappen van het Boek der Waarheid:

Er werden veel wetten aangenomen die Mij beledigen, in het bijzonder de uitreiking van Mijn Heilige Eucharistie door leken. Het gebrek aan eerbied dat Mij en Mijn Eeuwige Vader betoond wordt, door nieuwe wetten die ingevoerd zijn om de moderne samenleving te vergemakkelijken, heeft Mij doen huilen van verdriet.

De Allerheiligste Eucharistie moet op de tong ontvangen en mag niet door mensenhanden besmeurd worden. Toch is het juist dat wat Mijn gewijde dienaren gedaan hebben. Deze wetten werden niet door Mij bezield aangenomen. Mijn gewijde dienaren werden langs een weg gevoerd die niet met de onderrichtingen van Mijn apostelen in overeenstemming is.

Jezus Christus, 6 juli 2011

En in een boodschap van Onze Lieve Vrouw over de infiltratie van de Vrijmetselarij in de Kerk en de “aggiornamento” (de modernisering van de Kerk) van na het Tweede Vaticaans Concilie:

Er wordt een complot gesmeed tegen Paus Benedictus XVI door een kwaadaardige sekte binnen zijn eigen wandelgangen. Het is geweten dat deze sekte bestaat onder de gewijde dienaren binnen het Vaticaan. Toch zijn zij machteloos tegen deze kwaadaardige groep die al eeuwenlang de Katholieke Kerk heeft geïnfiltreerd.

Zij zijn verantwoordelijk voor het verdraaien van de waarheid over de Leer van Mijn Zoon. Er is zo weinig over hen of hun laaghartige werken bekend. Ze hebben de ware geloofsleer verdreven uit de Katholieke Kerk en in de plaats werd, in de afgelopen 40 jaar, een lauwe, afgezwakte versie aan de Katholieke Kerk opgedrongen.

Er werd zoveel verwarring door deze verdorven maar verborgen sekte verbreid dat Mijn kinderen afgedwaald zijn van de ware Kerk. Bid dat zij de Paus niet verjagen!

Bid dat de Valse Profeet de Stoel van de Heilige Vader niet zal innemen om zijn leugens te kunnen verspreiden! Bid dat de gewijde dienaren in het Vaticaan sterk genoeg zijn om deze boosaardige samenzwering, ontworpen om de Katholieke Kerk te vernietigen, te weerstaan.

Zij zijn van plan om de Heilige Plaatsvervanger, Paus Benedictus XVI, te vervangen door een dictator van leugens. Hij zal een nieuwe kerk creëren samen met de Antichrist en zijn groepering om de wereld te misleiden. Jammer genoeg zullen veel van Mijn kinderen, in hun trouw aan het Katholieke geloof, blindelings deze nieuwe geloofsleer volgen zoals lammeren die naar de slachtbank geleid worden. Kinderen, word wakker voor de waarheid! Dit snode plan heeft de fundamentele geloofwaardigheid van de Katholieke geloofsleer in de loop der jaren veranderd.

Jullie beledigen Mijn Zoon wanneer jullie de Heilige Hostie in de hand ontvangen. Dat was hun werk.

Onze Lieve Vrouw, 18 januari 2012

De handcommunie is het werk van de Vrijmetselarij, geïnspireerd door Satan, diegene die eeuwig rebelleert tegen God. Onthoud dit goed.

Bron: Gloria News, Remnant Newspaper

De redactie Avatar

Published by

Categories:

8 reacties op “Dit soort Eucharistische heiligschennissen toont waarom handcommunie altijd verkeerd is”

  1. Marinette Diest Avatar
    Marinette Diest

    Er kan aleen maar heilig schenis zijn indien de H. Mis in comunio met de echte Paus was Cardinaal Bergolo is GEEN PAUS hij is de biskop in het wit iut het derde geheim van Fatima en het instrument van satan die het ware rooms katolieke geloof helemaal kapot gemaakt heeft en JEZUS en MARIA niet in zijn hart draagt vb. de afgodin in het vaticaan heeft hij zelf binnen gebrcht en afgodsdiens erbij gemaakt en een boom ter ere van haar geplant daarbij en zij is de moeder van de ANTICRIST en HOOG ZWANGER van SATAN . Aleen PAUS BENEDIDICTUS XVI is de opvolger van PETRUS zolang hij leeft en de VALSE paus Bergolio die de stoel van PETRUS bezet met de hulp van de MAFIA van SANKT GALEN aan het licht gebracht in de door KARDINAAL DANEELS zijn BIOGRAFIE waarvoor dank en om de redding van zijn ziel moet nu geheel de WARE ROOMS KATOLIEKE KERK weten dat de WARE PAUS gevangen zit in het Vaticaan maar Hij en HIJ allen is de opvolger van Petrus en Hij heeft het MINISTERIUM NOOIT OPGEZEGD dus heilig schennis in een mis in EENHEID met Kardinaal Bergolio is onmogelijk MAAR voor GOD is zo een gedoen een SATANISE (zwarte) mis en DAT IS HEILIG SCHENIS zoiets bijwonen.

  2. dickgo Avatar
    dickgo

    Wat was de reactie van de bisschop op zijn brief?

    1. De redactie Avatar
      De redactie

      Dat weten wij niet. Wellicht heeft hij (nog) niet gereageerd.

  3. lunsius Avatar

    We kijken anno 2021 aan tegen de ruïnes van de Roomse Kerk, die volgens het vroeg 19e eeuwse recept van de Alta Vendita (een vrijmetselaarsloge) tot in de hoogste regionen door haar vijanden is geïnfiltreerd. Thans zijn het wolven in schaapskleren die de dienst uitmaken. En Christus weent. Als een rijpe vrucht ligt zij klaar om in een God-vijandig instituut te worden omgezet, aangestuurd door de Valse Profeet.

  4. lunsius Avatar

    De profetes Maria Goddelijke Barmhartigheid onderstreept het voorgaande, want zij zei in de boodschap van 16 april 2012 die haar door Jezus Christus was gegeven, dat “dit boosaardig plan om mijn Kerk te vernietigen al honderd jaar onderweg is, hetwelk sinds 1967 sterk is opgevoerd [het concilie eindigde in 1965]. Veel bedriegers, die lid zijn van deze kwaadaardige sekte [der Vrijmetselarij] die Satan vereert, zijn de seminaries binnengegaan om zo vaste voet te krijgen in het Vaticaan. Hun macht, alhoewel door God de Vader getolereerd, werd tot nog toe beperkt. Nu de eindtijd nadert gaat dat veranderen.” En op 17 februari 2013 zei ze: “De Maçonische elite heeft de macht over mijn Kerk gegrepen [over zijn zichtbare organisatie]”, wat inhoudt dat het grote plan om de Kerk te domineren is volvoerd, waaruit logischerwijs haar vernietiging moet volgen. Natuurlijk kan en zal de Kerk als het lichaam van Christus, dat alle ware Christenen omvat, nooit vernietigd worden.

  5. lunsius Avatar

    Deze samenzwering tot vernietiging van de Roomse Kerk als een door God ingesteld instituut en de heiligschennissen die dat met zich meebrengt, was ook van communistische signatuur en dat is telkens weer door Soviet overlopers bevestigd. Ex-KGB officier Anatoliy Golitsyn liep in 1961 over. In 1984 heeft hij met grote exactheid alle verbazingwekkende ontwikkelingen in het Communistische blok vanaf toen voorspeld. Enige jaren geleden bevestigde hij dat deze “penetratie van de Katholieke en andere kerken deel vormt van de algemene partijlijn – d.w.z. ongewijzigde politiek – in de strijd tegen godsdienst.” De honderden dossiers die door voormalig archivaris Vassili Mitrokhin heimenlijk naar het Westen werden overgebracht, en in 1999 gepubliceerd, vertellen een gelijksoortig verhaal over de KGB die zeer nauwe banden onderhield met ‘progressieve’ Katholieken en bereid was hun activiteiten te financieren. Een van de linkse organen die werd genoemd was het kleine Italiaanse persagentschap Adista, die decennialang iedere denkbare postconciliaire zaak of ‘hervorming’ heeft aangemoedigd, wiens directeur als betaalde KGB agent in “Het Mitrokhin Archief” voorkwam. Het is opmerkelijk dat juist voordat de Mitrokhins documentatie publiek werd gemaakt de ultra-Modernist Kardinaal Martini deze kleine Adista gebruikte om zijn dissidente stem op de Europese Synode van 1999 naar buiten te brengen, toen hij ook een pleidooi hield voor een nieuw te houden concilie.

    Wat in deze kwestie dikwijls uit het oog wordt verloren is dat het Communisme – samen met de New Age beweging – gewoon het belangrijkste stuk gereedschap was van de Vrijmetselarij; hun politiek van kerkinfiltratie is slechts een voortzetting van het vrijmetselaarsplan, zoals duidelijk omschreven in de Alta Vendita instructie en andere bona fide vrijmetselaarsdocumenten die door pausen zijn erkend. De permanente instructie van de Alta Vendita Loge’ uit 1819, een breed plan om tot ondermijning van de Roomse Kerk te komen, is een plan van lange adem dat in onze eeuw zijn beslag heeft gekregen. De documenten presenteren de diabolische strategie om de Kerk via haar eigen leden te vernietigen na ze eerst met vrijdenkersidealen te hebben geïmpregneerd. Zo zouden welmenende Katholieken onder de schijnbare legitimiteit van het Katholicisme de Maçonnieke idealen helpen verspreiden. Het merkwaardige verschijnsel doet zich voor dat velen uit innerlijke overtuiging handelen zich niet bewust zijnde van een complot. Vrijmetselaars noemen dat soort mensen “broeders zonder (werk)schort”.

  6. Joseph Avatar
    Joseph

    De handcommunie is de communie zonder transsubstantiatie, is de communie van de Protestantse Rooms Katholieke kerk van na het Tweede Vaticaanse Concilie, is de communie waar net als op het Tweede Vaticaanse Concilie een vloek op rust, is de communie die voor de Rooms Katholieke kerk op een catastrofe is uitgelopen, van het aantal gelovigen in Europa van de jaren vijftig is tot minder dan 1% teruggebracht. Maar er is hoop, het aantal Rooms Katholieken die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden van voor het Tweede Vaticaanse groeit snel, vooral onder jongeren die niet gelovig zijn opgevoed. De Tridentijnse Heilige Mis met de Transsubstantiatie en de Tong communie is het enige ware Rooms Katholieke geloof.

  7. Johan Avatar
    Johan

    Katholiek zijn is haast een vloek geworden. Bij deze scheur ik mij af van de Roomse Kerk, al heb ik dit eigenlijk al veel eerder gedaan sinds die clown van een Bergoglio the Jesuit…