Uw steun

Geachte lezer,

Restkerk.net bericht sinds 2013, na de ‘verkiezing’ van Jorge Mario Bergoglio, over de wandel en handel in Kerk en Vaticaan. In 2015 wijzigden wij onze naam van Valseprofeet.com (de initiële blog) naar Restkerk.net en sinds vorig jaar heet onze site ‘Restkerk Nieuws’. Onze berichtgeving is al die tijd 100% gratis gebleven. Nooit hebben wij om geld gebedeld (in tegenstelling tot sites zoals bvb. LifeSiteNews die elke drie maanden een campagne lanceert om $200.000 bijeen te vergaren).

Intussen hebben wij in de afgelopen 8 jaar ruim 1400 artikels en opiniestukken gepubliceerd, steeds de Waarheid en de Traditie van de Kerk verdedigend tegen de voortdurende aanvallen van de vijanden van de Kerk van binnenuit. Inmiddels hebben wij reeds ruim 7100 reacties mogen goedkeuren en publiceren, en hebben wij in totaal al meer dan 2,3 miljoen paginaweergaven. Reeds heel wat lezers hebben ons doen begrijpen dat ons werk ten zeerste wordt gewaardeerd.

Echter, in deze coronacrisistijd, is de financiële situatie gaandeweg ook wat nijpender geworden. U begrijpt dat een website onderhouden niet gratis is. Advertentie-inkomsten zijn weggevallen. Wij ontvangen geen subsidies van kerkelijke overheden (zoals inkomsten van de collecte van ‘Mediazondag’), noch van de Staat. Wij zijn dus een geheel onafhankelijk nieuwsmedium. Hier leest u nieuws en opinie, dat u nergens anders leest.

Verder hebben wij nog andere websites die wij gratis voorzien van inhoud, waaronder:

Eindtijdklok.org

Wereldwijdevaccinatie.info

Graag willen wij onze lezers opnieuw vragen om een financieel steuntje in de rug, voor de instandhouding van de website(s).

Hoe steunen? Hieronder staat een donatieknop. U kunt een bedrag van €5 of een veelvoud daarvan doneren. Doneren kan via Paypal of Mastercard

Donatie

Financieel steuntje voor de verdere instandhouding van Restkerk.net.

€ 5,00

Voor diegenen die écht niet in de mogelijkheid zijn om via Paypal of Mastercard te doneren, maar die toch graag financieel willen steunen, kan een bedrag worden overgeboekt op BE26 3770 2735 3229 op naam van H. Luns met als vermelding “Voor instandhouding website.” (BIC: BBRUBEBB)

Voor alle duidelijkheid: Dhr. Luns ondersteunt de werking van deze site financieel, en publiceert ook commentaren op de artikelen, maar is niet de schrijver van de artikelen, noch de webmaster.

Gods zegen,

Het team van Restkerk