Staatsgreep Vaticaan

Nu verkrijgbaar: ‘Staatsgreep in het Vaticaan’

Het boek ‘Staatsgreep in het Vaticaan’ is vanaf vandaag beschikbaar. In dit boek worden een aantal profetieën uit de boodschappen van de Ierse eindtijdprofetes Maria Divine Mercy aangehaald die betrekking hebben op ontwikkelingen in de Katholieke Kerk en het Vaticaan, en er wordt aangetoond dat heel wat van die profetieën reeds in vervulling gingen. Eerst wordt een boodschap aangehaald, waarbij de profetie in vet is gemarkeerd en een nummer krijgt, en daarna wordt toelichting gegeven.

In het boek wordt bewust de term ‘paus Franciscus’ gebruikt in plaats van gewoon ‘Bergoglio’ om bepaalde mensen die nog hun ogen moeten opendoen niet teveel te schofferen. Het boek kan dan ook perfect dienen om weg te geven of uit te delen aan bijvoorbeeld mensen (of priesters) die nog niet goed op de hoogte zijn van de gebeurtenissen in het Vaticaan, of mensen zonder internet.

Het boek is te bestellen via shopmybooks.com.

Categorieën:Staatsgreep Vaticaan