Leugens en ketterij

BRAINWASHING: Nieuwe Netflix-film ‘Two Popes’ wil ons doen geloven dat Paus Benedictus wilde dat zijn pausschap zou ‘gecorrigeerd’ worden

Gisteren werd de officiële trailer vrijgegeven van een nieuwe Netflix-film die in december zal verschijnen, met als titel “The Two Popes.” De film zou “geïnspireerd” zijn op ware gebeurtenissen. Men neemt echter een loopje met de waarheid.

Met deze nieuwe film wil men de mensen doen geloven dat Paus Benedictus en Kardinaal Bergoglio goede vrienden waren, dat Bergoglio regelmatig op de koffie ging bij Benedictus en dat Benedictus wilde dat zijn pausschap zou gecorrigeerd worden, want zo zegt Benedictus (Anthony Hopkins) in de film: “God corrigeert altijd een paus door de wereld een andere paus te presenteren – ik zou graag mijn correctie zien.” De film heeft maar één doel: de mensen hersenspoelen en Bergoglio doen aanvaarden als zijnde de “door God gezonden correctie van Benedictus.”

Zie ook onze nieuwe aflevering van Restkerk TV:

Categorieën:Leugens en ketterij

1. Deze manipulatie doet typisch denken aan de indoctrinatie onder het Communistisch regime. Het belangrijkste medium daartoe was de staatscourant, de Pravda genaamd. En weet u wat Pravda betekent? Dat is Russisch voor ‘waarheid’. Ja, pravda is waarheid, maar op zijn kop gezet en wel zo dat de propagandisten in hun eigen leugens gaan geloven. Wat een trieste wereld. O werrelt die zo dwerrelt, schreef Vondel.

2. |
    Och ?… laten wij ons maar nergens meer over verbazen — want, hun die beschikken over MACHT, kiezen meestal voor > *DE glorieuze OPgang naar het verderf !!* -( op vegelijkbare wijze als J.iskariot, de duivel in z’n hart toeliet …?

• Als Netflix de waarheid geweld aandoet, is het onze democratische recht om dit wereldkundig te maken. ( mogelijk hen af te voeren op te zeggen, zo zullen ze het beste voelen.)
      Wij Christenen die op het rechte pad van de Goede GOD willen bewandelen, hebben de plicht onze broeders en zusters de waarheid te zeggen. ( Zo ook de moslims, dat Allah een oorlogsgod is en voor ons niet juist is.) Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe,(Spaans: Nuestra Señora de Guadalupe), kortweg de Maagd van Guadalupe (Spaans: Virgen de Guadalupe) zal met haar hulp de wereld helpen het Christendom te laten heropbloeiën
      Ook onze broeders & zusters die JOODS zijn.
      Sorry maar gelet de maagd Maria en JODIN is echte en is in het Jodendom alleen maar door de vrouw en moeder kan overgedragen worden.
      En is Onze Lieve Heer Jezus een JOOD EN OPPER RABBI.
      Gezien dat het Heer JEZUS is Hoofd en uitvinder de de KATHOLIEKE, DIE KERK HEEFT OPGERICHT en wij Christelijk gedoopt zijn, zijn wij op zen minst gezegd ook Christelijke Joden.
      ja ik meer dan dertig jaar met bijltje bij hun doorgeharkt, ik ben jullie neefje een Christelijke Jood, want mijn Heer en Meester Jezus is een Jood.
      Of niet soms, jaja dat weten wij maar al te goed, t’is al goed zijden ze dus en ik heb jaren goed mijn kost kunnen verdienen als een halfbroeder van hen.
      Er waren er bij die op de duur dachten dat ik echt jood was, maar ik kopieerden hun doen en laten en werd ik gewoon en werd ik deels ook een van hen.
      Laat mij het volgende zeggen, JODEN zijn een volk dat op hun eigen leeft.
      Als Belgische burger of ander wereldburger zult ge van een Jood nooit last hebben, bent u in noot zal een Jood u bijstaan en helpen.
      Zo is mijn broer onlangs met de fiets tussen de sporen van de tram gekomen en gevallen en er kwam hulp. ( zouden moslims dat doen? ik weet dat ze onze vrouwen en meisjes onteren, dit bestaat bij Joden totaal niet. Bijgevolg willen ze onze cultuur hoegenaamd niet aannemen, zelfs onze taal weigeren ze te spreken en blijven Arabisch tateren, dit in geen geval met JODEN. Zei weten zich wel aan te passen ook naar onze wetten
      Broer heeft de man bedankt en zei mij, zeg dat was een jonge Jood.
      Verschiet gij daar niet van, ik zeg neen ze zijn zo opgevoed om zwakkere
      in de maatschappij te helpen.
      Vroeger hadden Priesters en kwamen ons in de klas uitleggen, hoe wij met onze medemens moesten omgaan. Wij hebben geen bisdommen meer die HEER JEZUS NOG TROUW ZIJN, onze kinderen en jeugd mee opvoeden staat niet meer in hun agenda. wel hoe ze transgenders moeten omarmen

Ze zijn de bisschoppen van het verderf die de heer van het kwaad vertegenwoordigen, zie maar naar Amazone die eind dit jaar een fijt zal zijn.
      Als trouwe volgelingen van de Heer onze Enige Ware Levende GOD, maar ook vele hedendaagse Leerlingen de plicht onze kinderen op het juiste pad te houden.

3. Ik ben er van overtuigd dat Bergoglio de rol op zich neemt van anti paus, maar waarom Paus Benedictus zo stil blijft begrijp ik niet ?

4. SLA 40 JAAR OF MEER VAGEVUUR OVER! DOE WAT OLM MARIA VRAAGT!!!!

Kerk staat ahw in de brand, maar 99% RKCn doen niets. ‘Zal hun tijd wel duren’. Uiterst dom, ook onze Kerk niet verdedigen is een zonde. Je hebt zo 40 jaar Vagevuur aan je broek. Zie antwoord OLM op vraag Lucia over haar vriendin Amelia. OLM zei dat Amelia tot aan het einder der tijden in het Vagevuur zou zijn!!!!!!!! Kom in actie dus!!

Voor de 1%, DOE WAT OLM MARIA AL 100 JAAR VRAAGT:

BID DAGELIJKS DE MACHTIGE ROZENKRANS

DRAAG HAAR BRUIN SCAPULIER TER ERE VAN OLM!!!!!!

DAN SLA JE 40 JAAR VAGEVUUR OVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niet zeuren straks. U was gewaarschuwd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(RKCn=RK christenen)