Crisis

Oproep aan de lezer

Beste lezer,

Reeds sinds 2013 brengen wij via deze website verslag uit over wat er gaande is in de Katholieke Kerk, en in het bijzonder in het Vaticaan. Wij trachten hier authentieke berichtgeving te voorzien en o.a. Bergoglio’s ketterijen en handel en wandel te ontmaskeren in het licht van het Evangelie.

We hebben intussen een vrij aanzienlijk lezerspubliek opgebouwd. Echter, alle artikelen op deze website zijn voor iedereen gratis te lezen, en we willen dit graag zo houden. En zoals u ook in een vorig artikel kon lezen, worden websites zoals de onze nu ook bedreigd met censuur.

Om het voorbestaan van deze website te verzekeren zijn uiteraard middelen nodig. Niets is gratis; er zitten vele manuren achter al deze artikelen, en mensen moeten worden betaald. Uiteraard ontvangen wij geen subsidies en worden wij niet gesteund door acties zoals “mediazondag”.

Wij vragen geen donaties, maar de katholieke uitgeverij JEANNE D’ARC ondersteunt deze website. Door nu extra boeken te bestellen en uit te delen steunt u de organisatie financieel, en participeert u tegelijkertijd in de verspreiding van goede lectuur.

Klik hier om naar de website van de uitgeverij te gaan.

Indien u vragen hebt kunt u zich wenden tot de uitgeverij via het contactformulier op de website.

Wij danken u alvast van harte voor uw steun.

Het hele team van de redactie van Restkerk

advertentie

Categorieën:Crisis