100 jaar Fatima

Het Ware Derde Geheim van Fatima

Wij willen graag dit boekje aanbevelen aan onze lezers:

Het Ware Derde Geheim van Fatima

In 1917 deelde Onze Lieve Vrouw in Fatima het veelbesproken Derde Geheim mee. Ze maakte via Lucia bekend dat het in 1960 openbaar moest gemaakt worden, maar dat gebeurde niet. Pas in 2000 zei het Vaticaan dat ze het Derde Geheim openbaar gemaakt hadden. Maar de versie die ze vrijgaven bleek niet het volledige Derde Geheim te zijn.

In dit boekje trachten we aan de hand van latere openbaringen van de Hemel aan andere zieners en profeten, alsook het getuigenis van ingewijden, het ware en volledige Derde Geheim zo goed mogelijk weer te geven.

Wat houdt het Vaticaan voor ons zo angstvallig verborgen, en waarom?

Het antwoord op deze prangende vragen vindt u in dit boekje.

TE BESTELLEN VIA UITGEVERIJ JEANNE D’ARC

Het boekje handelt o.a. ook over Zuster Lucia die door het Vaticaan het zwijgen werd opgelegd. Is de zuster Lucia van 1995 wel dezelfde als die van 1950?

Dit en nog veel meer valt te lezen in dit boekje.

Dit belangrijk werkje mag niet in uw boekenkast ontbreken!

(Op de website LULU: klik bovenaan op het vlagje en verander in het Nederlands. En dan nogmaals klikken op de link. Boeken worden binnen Europa verzonden. Verzendkosten zijn t.e.m. 4 oktober gratis als men code “ONESHIP” invoert. )

Categorieën:100 jaar Fatima

9 antwoorden »

 1. Goede informatie , maar het geheim dat door het Vaticaan niet is vrijgegeven gaat het niet over een paus die in de macht is van het kwade ???

 2. Jammer dat iedereen het afzonderlijk moet laten overkomen van Amerika en dus shipping en/of invoerrechten moet betalen? Of vergis ik me?… Ik ben alleszins geïnteresseerd

  • Nee, hoor, klik bovenaan op het vlagje en verander in het Nederlands. En dan nogmaals klikken op de link. Boeken worden binnen Europa verzonden. Verzendkosten zijn t.e.m. 4 oktober gratis als men code “ONESHIP” invoert.

  • Het kan inderdaad als een soort “reconstructie” beschouwd worden.

 3. Graag had ik dit aan de redactie gericht en hun mening is gehoord, ik heb een reportage gezien op de website vaticancatholic.com met de bewering dat de echte Zuster Lucia de laatste zienster van Fatima in 1960 niet meer in leven was, want het derde geheim moest rond die tijd volledig geopenbaard worden door het Vaticaan, men stelt zelfs in die reportage dat ze vermoord zou zijn en vervangen door een bedriegster die haar rol opnam en die dan er voor zorgde dat het derde geheim datgene was wat we nu kennen, maar er zou meer zijn? Na haar dood in het klooster heeft het Vaticaan de kamer waar ze verbleef verzegeld en alles laten ontruimen om zo alle bewijzen te vernietigen , mijn vraag is dan, wat is hier van waar????

  • Dat ze niet meer in leven was kunnen we niet met zekerheid weten, doch dat de Lucia van na 1960, die in het publiek kwam, niet dezelfde was van 1950, wordt door professionele onderzoekers die de modernste gezichtsherkenningstechnieken gebruiken, bevestigd (staat ook in dat boekje). Ook de woorden van die 2de zuster Lucia spreken die van de eerste vierkant tegen (zo beweerde die dat het geheim in 2000 vrijgegeven volledig was, terwijl dat duidelijk niet het geval was, en dat Rusland werd toegewijd, ook al vernoemde de paus nooit ‘Rusland’ en waren de voorwaarden niet voldaan. En daarbovenop zei ze nog dat die toewijding eigenlijk niet belangrijk was. Dan zou er een belletje moeten gaan rinkelen.

  • Ik wacht af wat in het boekje zal staan maar herinner mij dat ik dat een aantal jaren geleden voor het eerst gelezen heb op een Engelse website, dat de echte Lucia eind jaren 50 vermoord zou zijn door brijmetselaars in samenwerking met het Vaticaan. Dat de 2de Lucia die eind jaren opduikt een ander persoon was, was voor mij meteen duidelijk. Ik kan dat jammer genoeg niet meer terugvinden, en heb spijt dat ik hetctoen niet bewaard heb. Ben benieuwd wat deze teconstructie daarover te vertellen heeft.

 4. Bedankt Redactie, je zou haast gaan geloven dat het Vaticaan een criminele organisatie is ??