Valse barmhartigheid

Het was Bergoglio die het appartement gaf aan de homoseksuele monseigneur die later tijdens een orgie werd opgepakt

Hoe langer, hoe meer vuile was er van Jorge Bergoglio naar buiten komt. Nu blijkt ook dat het Bergoglio zelf is die een Vaticaans appartement weigerde aan de secretaris van de toenmalige Prefect van de Congregatie van de Geloofsleer- Kardinaal Müller – en het gaf aan de homoseksuele secretaris van zijn goede vriend Kardinaal Coccopalmerio. Bergoglio was volledig op de hoogte van het problematische gedrag van die man.

Bergoglio wees persoonlijk een Vaticaans appartement toe aan een priester die later gearresteerd werd tijdens een homoseksuele – met drugs gevoedde – orgie. Die priester, monseigneur Luigi Capozzi, was de secretaris van Kardinaal Coccopalmerio, die in 2014 had gesproken over de “positieve elementen” in homoseksuele relaties.

De Vaticaanse politie arresteerde Mgr. Capozzi tijdens een inval in het Vaticaanse appartement na klachten over de constante stroom van- gedurende de hele nacht – naar binnen- en buiten gaande mensen. Er bleek een homo-seksfeestje aan de gang te zijn en er werden grote hoeveelheden cocaïne gevonden. Het appartement bevindt zich naast de Sint-Pietersbasiliek, in de het gebouw van de Congregatie van de Geloofsleer.

Een andere bron uit het Vaticaan vertelde ook dat de toenmalige Prefect van de Congregatie van de Geloofsleer, Kardinaal Müller, abrubt ontslagen werd als Prefect, na het eerdere ontslag van drie priesters van zijn Congregatie, omwille van die reden dat ze gevallen van misbruik correct wilden aanpakken. Bergoglio zei toen op een dictatoriale manier: “ik ben de paus en ik hoef mij niet te rechtvaardigen.”

Nu blijkt dus de ware reden van die ontslagen te liggen bij het feit dat Bergoglio bepaalde schuldigen aan seksueel misbruik wilde ‘rehabiliteren’, en dat ze zich bij de Congregatie van de Geloofsleer daartegen verzetten. Zo is er het bekende geval van Don Mauro Inzoli, een priester die kinderen misbruikte in de biechtstoel, en die Bergoglio tégen het advies in van Kardinaal Müller, opnieuw tot de priesterlijke staat heeft gebracht, nadat die eerder door Paus Benedictus XVI tot de lekenstand was teruggebracht. Eén van de goede vrienden van Don Inzoli is… Kardinaal Coccopalmerio… die weer goede bevriend is met… Bergoglio. Don Inzoli – beter bekend als Don Mercedes, vanwege zijn voorkeur voor blitse wagens, beoefent nu weer zonder schroom sommige priesterlijke functies.

Bron: LifeSiteNews

Categorieën:Valse barmhartigheid

1 antwoord »

  1. Als ik de foto van deze paus zie dan denk ik: “Wat een vriendelijk lachende man, een echte ‘kindervriend’.”