Katholieke traditie

Een goed alternatief voor het Katholiek Nieuwsblad: Katholiek Forum

katholiekforumscrshot

Op onze site zullen naar de toekomst toe wat minder artikels verschijnen. Er zal op regelmatige basis wel een samenvattende update worden gegeven over de toestand in de Kerk. Belangrijke nieuwsfeiten of ontwikkelingen zullen uiteraard ook steeds blijven verschijnen.

Maar om de lezers die wat meer leesvoer op hun bord willen wat soelaas te bieden, willen wij nu, in plaats van Katholiek Nieuwsblad, dat zoals u wel weet, sinds kort het over een andere boeg gooit, het Katholiek Forum aanbevelen. Dit is een vrij recent opgestarte nieuwssite, waar dagelijks nieuwsartikels en/of opiniestukken verschijnen. Het KF is ook kritisch tegenover Bergoglio (die daar wel nog paus Franciscus wordt genoemd, maar uiteraard met een groot “?” bij…)  U kunt zich ook inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief…

http://www.katholiekforum.net

Categorieën:Katholieke traditie

Getagd als:

7 antwoorden »

  1. Ik vind het heel vreemd dat steeds vaker artikelen van jullie site verdwijnen en er steeds minder op komt te staan…

    Stel me vragen.

    Kay

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    • Je moet begrijpen dat sinds mijn collega mij verraden heeft eind augustus vorig jaar, er een heel pak minder artikels verschijnen, omdat hij de meeste artikels schreef (hij had er op 1,5 jaar tijd meer dan ik in 3 jaar). Restkerk blijft hoofdzakelijk een blog, geen nieuwssite. Maar geen paniek, we doen voort! Mvg.