Publicaties

Visioenen van de Zalige A.K. Emmerick over de Kerk – ‘De poorten der Hel zullen haar niet overweldigen’

coverake2

Onze redactie digitaliseerde voor u een ‘vergeten’ en niet meer te verkrijgen publicatie van de visioenen van de Zalige Anna Katharina Emmerick over de Kerk. Hoogst interessant en brandend actueel.

Download HIER uw exemplaar.

Categorieën:Publicaties

1. Inderdaad de hel zal geen macht hebben over de kerk ! Jezus heeft het kwade overwonnen ! Shalom

2. Bedankt voor deze boeiende lectuur van de visioenen van de Zalige Anna Katherina Emmerick ivm de Kerk in de eindtijd. Zoveel dingen zijn bezig in de Kerk in onze dagen en het ziet ernaar uit dat ons nog veel lijden te wachten staat. Maar ook dat Maria de strijd zal winnen samen met al de gelovigen die met Haar meewerken en dat de Kerk opnieuw zal opleven. Dat vervult mij met grote hoop en vreugde want ik vind de huidige toestand van de Kerk zeer bedroevend. Eigenlijk zijn deze visioenen heel erg gelijk lopend met de profetieën uit het boek der Waarheid van MDM.
    Bedankt om ons de gelegenheid te geven deze visioenen te lezen!!

3. Bedankt voor alles wat je doet voor echt gelovigen. Blijf ons aub op de hoogte houden. Groetjes Christine