Godslastering

Australische ‘Sekspartij’ spot met Jezus in nieuwe campagnevideo

sexparty4

De Australische ‘Sekspartij’, een officiële politieke partij aldaar, heeft een nieuwe bizarre campagnevideo gelanceerd, waarin ze de Katholieke Kerk aanvallen en Jezus bespotten.

In de video, zingt een acteur gekleed als een priester over wie de kinderen in de kerk kan brengen, en het koor antwoordt: “Het Vaticaan kan het,” uiteraard verwijzend naar de pedofilieschandalen.

Dan bespotten ze de Kerk met te zeggen dat de Kerk het leven van mensen verknoeit en dat het de wereld minder goed maakt. Vervolgens wordt er gezongen: “Wie controleert de huwelijken, zodat homo’s niet kunnen zeggen: ja, ik doe het?” Op dat moment verschijnt er een persoon die aan een kruis hangt en Jezus moet voorstellen, waarbij er wordt gezongen dat “je het moet steken op een boek dat de Bijbel wordt genoemd, en een 2000-jaar oude Jood”(waarbij naar Jezus wordt verwezen). Tenslotte kraken ze ook nog het Kerkelijk standpunt over euthanasie af, waarbij ze een oma in een rolstoel wegduwen.

De video werd gemaakt voor de verkiezingscampagne van 2016. De Australische “Sekspartij” (letterlijk: Sex Party) zegt dat hun doel is te vechten voor gender- en seksuele gelijkheid, een seculiere overheid, hervorming van de drugswetten, het belasten van religieuze instituten, en het legaliseren van vrijwillige euthanasie.

sexparty2

sexparty3

Bron: Christian Today

Categorieën:Godslastering

1. De mensen los van God denken dat God het leven saai maakt en dat er niets te beleven valt maar het is juist andersom de mens zonder God moet elke dag weer iets nieuws bedenken om zijn leven toch wat zin te geven kijk maar naar fans van de nationale voetbalploeg en als dat gedaan zoeken ze weer een andere kick zielig niet ? Shalom

2. Ze maken het Christendom belachelijk en niet de Islam. Eenmaal raden waarom. Juist, goed geraden!