Socialisme/humanisme

Bergoglio nodigt socialistische presidentskanditaat Bernie Sanders uit naar het Vaticaan

bernie

De Amerikaanse ‘Democratische (socialistische) presidentskanditaat Bernie Sanders zal een unieke campagnestop maken in het Vaticaan. Bergoglio nodigde hem op 8 april uit om te komen spreken in een kerkelijke conferentie over sociale, economische en milieukwesties, op 15 april.

Sanders beschrijft zichzelf een “grote fan van de paus”, en heeft herhaaldelijk Bergoglio aangehaald tijdens zijn campagne. Bergoglio op zijn beurt noemde de gezworen socialist Sanders een “wereldleider.”

http://remnantnewspaper.com/web/index.php?option=com_k2&view=item&id=2419:pope-invites-bernie-to-speak-at-vatican

Categorieën:Socialisme/humanisme

Getagd als:

3 antwoorden »

 1. Een paus die een presidentskandidaat een wereldleider noemt is uniek ! misschien omdat hij een buitenbeentje en een socialist is als de paus een vorm van bevrijdingstheologie zonder God! Sanders heeft de paus al meermalen bewierrookt je zou denken dat hij roomser is dan de paus. Maar deze paus is een gevaarlijk man die volgens mij de antichrist de man van de vrede zal aanduiden maar of dat Sanders is betwijfel ik wegens zijn leeftijd. Ik denk dat Hillery Clinton ook en goede vriendin is van deze paus !! Shalom

  • @ willy,
   In de profetie van La Salette wordt ook de vrede aangekondigd die 25 jaar zal duren.(Jesaja. 24:22 de voetnoot verwijst naar Openb.20)

   Die vrede en de triomf van de kerk begint met de Waarschuwing; in la Salette wordt ook over NIEUW koningen gesproken, dewelke dezelfde koningen zijn als in Isaias 32, …12 koningen en 1 keizer.

   En daarna komt pas de antichrist.
   Na de Waarschuwing komt ook een algemeen concilie. Het is na de Waarschuwing dat die Franse paus komt en die keizer kroont, dezelfde persoon als in Zacharia 6:12 zijnde als priesterkoning …de katholieke vertalingen zijn onjuist, de protestantse vertalingen hebben het hier wel goed.
   De genoemde heilzame overleggingen is begrepen als tussen de priesterkoning en de Franse paus…die de Hogepriester is.

   De sola scriptura christenen veronderstellen wel dat die priesterkoning Jezus is maar dat is onjuist omdat Jezus koning EN hogepriester is.(de keizer is alleen tevens priester …een bepaalde zienster ziet hem als priester).

   En na die Franse Paus komt pas de laatste paus, de profetieën zijn hier duidelijk over, ofschoon dat maar niet wordt begrepen.

   Ben.

 2. Sanders is in ieder geval de AC niet. Kans is ook klein dat Sanders verkozen zal worden. Strijd om het presidentschap gaat zo goed als zeker tussen Clinton en Trump. De AC zal in het Oosten opstaan, geenszins in de VS.
  Toont natuurlijk weer de politieke voorkeur van Bergoglio mooi aan.
  Mvg