Mirakels

Onze Hemelse Moeder weent, zult u haar vertroosten?

Maria weent… ze weent om de verdorvenheid van deze wereld, de talloze zonden die gepleegd worden, de onschuldige kindertjes in de moederschoot die op de gruwelijkste wijze in stukken verscheurd en als afval weggegooid worden. Ze weent om de liefdeloosheid en de haat die heerst, de oorlogen die woeden, de kolossale geloofsafval, het gebrek aan eerbied voor Jezus in de Eucharistie… En ze weent vooral om de talloze zielen die snellen richting de eeuwige verdoemenis, de Hel, omdat er niemand voor ze bidt…

Maria toont aan de wereld dat ze verdriet heeft door de vele mirakels van wenende beelden, over heel de wereld. De laatste 20 jaar is dit fenomeen zeer sterk toegenomen, en dan vooral de laatste paar jaar.

MRM tranen 2

Beeld van Maria Rosa Mystica dat weent te Liedekerke, België, november 2015.

weeping1544

Beeld van de Rosa Mystica dat bloedtranen weent, Mérida, Venezuela, 2012.

weeping1774

Beeld van Maria en kindje Jezus dat bloedtranen weent, Buenos Aires, Argentinië, 2012.

Laten we onze Hemelse Moeder vertroosten met veel rozenkransen en ander gebed, laten we veel offertjes en eerherstel brengen, om zielen te redden, bekering te verspreiden en uiteindelijk haar tranen af te drogen.

Mijn kind, bid alstublieft voor Mijn verdwaalde kinderen die elke dag in aantal toenemen. Zij geloven niet en kunnen ook niet geloven in Mijn Zoon en kijken de andere kant op. Ik ween tranen van bloed om hen en Mijn Hart is bezwaard. Wat zijn zij verdwaald en hoe leeg voelen zij zich. Ik bid dat God, in Zijn barmhartigheid, hun versteende hart spoedig zal openen. De Waarschuwing is dichtbij, Mijn kind. Mijn kinderen moeten zich voorbereiden. (Het Boek der Waarheid, De H. Maagd, 7 oktober 2012)

https://cruxavespesunica.wordpress.com/category/verschijningen-en-mirakels/

youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_8S0IjOrxBQ

Categorieën:Mirakels

Getagd als: