Bergoglio ontving op 24 januari een transseksueel en zijn vrouw

trans

De transseksueel en “ex-vrouw” Diego Neria Lejárraga. Zijn moeder vroeg haar om te wachten totdat ze was overleden om de geslachtsoperatie te ondergaan. Toen ze gestorven was en zij al 40 was onderging ze een plastische chirurgie waardoor ze van haar een “man” maakten en ze nu door het leven gaat als Diego. Zij/hij is nu ook getrouwd met een vrouw, met wie hij bovendien verlangt kinderen te krijgen!

Omdat ze niet meer welkom was in haar parochie schreef ze een brief naar Bergoglio, waardoor ze op audiëntie mocht komen. Diego vroeg aan hem ofdat er ook plaats is voor haar in het huis van God en Bergoglio gaf haar een knuffel.

Andere bekende transseksuelen…

gty_chaz_bono_dm_120105_wmain conchita_wurst_orf_02_orf_by_thomas_ramstorfer

naamloosgender

De gendertheorie wordt nu ook omarmd door Bergoglio en het Vaticaan: het is OK om transseksueel te zijn! Een stap richting het aanvaarden van het homohuwelijk?

Romeinen 1:24-27 “Daarom heeft God hen [de ongelovige heidenen] prijsgegeven aan hun onreine begeerten, zodat zij hun eigen lichaam onteren. Zij hebben de goddelijke waarheid verruild voor de leugen, en de schepping geëerd in plaats van de Schepper. Hij is gezegend in eeuwigheid! Amen. Daarom heeft God hen prijsgegeven aan onterende hartstochten. Hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang verruild voor de tegennatuurlijke. Eveneens hebben de mannen de natuurlijke gemeenschap met vrouwen opgegeven en zijn ze in lust voor elkaar ontbrand: mannen plegen ontucht met mannen.

Over de gendertheorie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Gender_(sekse)

http://rorate-caeli.blogspot.com/2015/01/francis-welcomes-in-private-audience.html#more

http://www.hoy.es/extremadura/201501/25/bendito-encuentro-entre-francisco-20150125003218-v.html